Arvin kanssa onnistuttiin tänään, jee! Vaikka alussa jouduinkin vähän säätämään - Arvi oli aloittanut jo hienosti jäljestämään, kun tyttökoirat pääsivät autosta ulos! Toivoin, että ne olisivat olleet paikoillaan, mutta Taimi lähti tallustamaan pellolle. Kääk, no pakko oli lähteä laittamaan se autoon, ja ottaa Arska jäljeltä pois. Noh, Arvi otti sen ihan hyvin, ei siis itseensä ollenkaan, vaan lähti sitten ihan innolla uudelleen. Ja tällä kertaa se ei kyllä edes yrittänyt rynniä, vaan etsi kaikki namit, ja jos meinasikin hypätä yli, niin liinankäytöllä se otti jokaisen askeleen. :) Oikein taitavaa!

Taimilla sitten ei mannyt tällä kertaa kovinkaan hyvin :/. Ei voi sanoa, että se olisi jäljestänyt. Juoksi, sähläsi ja yritti hakea ilmavainulla. Otin sen pois jäljeltä. Olen tässä yrittänyt miettiä, mikä meni vikaan. Jälki olisi saanut ainakin olla tosi paljon vanhempi. Toisekseen, tällä kertaa en päästänyt sitä hässäämään ja hössäämään, vaan laitoin liinalla stopin - ottiko se sitten siitä taas kierroksia, tiedä häntä. Ensi kertaan valmistaudutaan kunnolla, jotta saataisiin onnistuminen. :) Eihän tässä muukaan auta.

Tara sai käydä syömässä Taimin namit kun menin hakemaan kulmamerkkejä. Ei se jäljestä aluksi ymmärtänyt, sekin vähän ilmasta yritti saada hajua, mutta hiffattuaan namit maassa, alkoi nuuskuttaa ihan vimmatusti. :D Sillä oli kyllä kertakaikkisen hyvä nenätyöskentely. Vähän niinkuin Arvilla tänään.