Otettiin omassa pihassa pientä tokoilua kaikkien koirien kanssa.

Ensin Taimin kanssa katsottiin vähän seuraamisen tilaa. Se on kiva. :) Luoksetulon pysäytystä otettiin nyt toista kertaa kosketusalustalla. Ruutua otettiin alustalla kanssa, nyt kun sillä on muuten aika hyvä tieto siitä, mikä se ruutu on (ennen ollaan siis tehty niin että kun se juoksee ruutuun, heitän lelun - ruutu paikkana tuntuu olevan selkeä, eli neljän törpön sisään, nyt aletaan treenata sitä, että sinne pysähdytään). Jotenkin noin olen miettinyt sitä jatkettavan. Noutoa otettiin, eli ollaan vaiheessa, että Taimi tuo noutokapulan läheltä minulle ihan eteen. Se paikka alkaa olla melko hyvä.

Arvin kanssa otettiin vaan pari noutoa, eli tehtiin siitä taas tosi jännä ja kiva juttu. Tepsi hyvin, Arvi toi ihan raivolla kapulaa! ;D

Taran kanssa tehtiin ehkä edistyksekkäin treenipätkä. Ensin ruutua: kolme ruutua niin, että siellä oli namikippo, sitten yksi ilman kippoa, ja vielä kaksi kipon kanssa. Tosi, tosi hyvin meni! Sitten tehtiin ensimmäistä kertaa tunnaria tunnarina. Tara alkoi etsiä oikeaa kapulaa tosi nopeasti, kun laitoin ensin kolme - neljä muuta kapulaa, ja lopuksi heitin oman kapulan niiden joukkoon (ikään kuin käpyjä etsimässä). Tara hiffasi tällä taktiikalla, mistä on kyse, ja etsi ja toi minulle oikeaa kapulaa! Hipheii!! Siinä se sitten olisi, viimeinen keskeneräinen voittajaluokan liike. Nyt vaan treenataan ja vahvistetaan liikkeitä ja virettä, niin täältä tullaan koekehiin!