Päivän virallinen osuus oli Taimin jälkitreenit, jotka eivät ottaneet sujuakseen. Meno oli hieman sekavaa ilmavainun ja jäljen hävityksen juhlaa, tai mitä sitten olikin, en minä tiedä. Meinasin ottaa kesken pois, mutta ajattelin, että yritetään löytää vielä se jälki, että saisi hyvän pätkän loppuun. Kyllä se sieltä löytyikin Riikan ja Satun tarkkaavaisilla silmillä (tai no olisihan sitä voinut koirallakin yrittää tietty nostaa..). Ihan hyvä että löytyi, hieman loppua kohden parani ja loppumetrit ennen loppupalkkaa menivät jo suunnilleen jäljestämällä. :) Tälläistä tällä kertaa, ensi kerralla sitten taas jotain ihan muuta :P

Tara ja Arvi saivat sitten oman osansa touhuamisesta, kun tokoiltiin iltalenkillä koulun kentällä. Arvi "seuraan-korkeassa-vireessä-kunhan-mamma-muistaa-ottaa-punavalkoraidallisen-narulelun" teki hienoa seuraamista. Luoksetulon pysäytykset ovat napakat. Muuta ei oikeastaan otettukaan. Tara teki hyvää seuraamista, liikkeestä istumista, kaukoja ja luoksetuloa, jonka pysäytykset eivät ole niin hirveän hyvät. :/ Sinnepäin ennemminkin. Mutta sillä oli bilehile päällä, joten kaikki oli niin vauhdikasta ja iloista, että oli ilo tehdä. 

Taimi teki päivän päätteeksi iltaleikkinä 6 kepin pujottelua takapihalla. Niissä oli vauhtia ja vetoa tosi hyvin! Samoin kuin eilen illalla. Ihanaa!