Tokoilu on nyt oikeasti herätelty kesäteloiltaan. Eilen pidettiin yhteistreeni, Taimi, Loitsu ja Morris. Alkuun otettiin paikallaolo, joka oli nyt selvästi aiempaa rennompi Taimille, sillä ei ollut aikomustakaan kyllä sekoittaa sitä luoksetuloon. :)

Tehtiin seuraamista, vähän ruutua, pari noutokapulan pitoa, ja jokunen maahanmeno ja istuminen siis kaukot toisinsanoen. Ihan kiva aloitus, itse on niin varovainen aina ettei tekisi liikaa, vaikka toisaalta pitäisi hakea vähän sellaista piutkäkestoisuuttakin, jotta tietäisi vähän rajoja ja mahdollisuuksia. Turhan tutussa ja turvallisessakin on huonot puolensa.

Tänä aamuna sitten innostuneena otin Taimin kanssa tokoa aamulenkin yhteydessä kentällä. Tehtiin seuraamisia, nyt vähän pidempiä pätkiä. Ne menivät hyvin. Tehtiin myös ruutua vähän kauempaa kuin eilen, sekin oli tosi onnistunut juttu. Noutoa otettiin nyt niin, että Taimi toi kapulaa minulle. Se ei ole mikään maailman nopein liike, mutta se tulee lähelle ja pitää kapulaa hyvin. Katsotaan sitä vauhtia sitten myöhemmin. Liikkeesta maahanmenoa otin kerran ja seisomista parisen kertaa - sitä pitää nyt ennemmin harjotella kuin maahanmenoa.