Eilen oli kiva touhupäivä, kun ensin tokoiltiin ja sitten jäljestettiin jäljelle jääneiden vahvuudella. :) Minulla oli mukana Tara ja Taimi. Taran kanssa tehtiin kaukoja, jotka olivat jo paremmat, en toki hirveän pitkästä matkasta tehnyt. Tunnaria tehtiin myös, ja aluksi höpöili ja nappasi vaan ensimmäisen kapulan, ja sitten meni kapulalaatikolle katselemaan, että olisikohan siellä. Mutta toisella kerralla sitten menikin onnistuneemmin. Metallikapulan nosti kyllä, vaikka vähän selvästi arpoi sitä mielessään, kantaminen oli hyvä. Tahtoo vaan jäädä vähän kauas luovutuksessa, ja jos pyydän lähemmäs, niin sitten se menee vinoon tai yrittää tarjota sivulle tuloa. Seuraamistakin tehtiin, jossa ottaa kyllä häiriötä hirveän ihmeellisistä asioista (kuten että kohta tulee katukivetys vastaan, hei ei me voida kuitenkaan jatkaa suoraan sitten joten himmailen vauhtia ja pälyilen... yms.). Pitääpä ottaa taas häiriöseuraamistreeniä erilaisissa paikoisssa. Luoksetulon maahanmenoja tehtiin takapalkalla, ja siitä en sano mitään. Ei vaan sytytä. Niinjoo, ja ruutua tehtiin namikipolla, vauhtia piisasi.

Taimin kanssa tehtiin pieniä seuraamisia, maahanmenoa, kaukoja, ja luoksetuloa. Paikkamakuu oli hieno! Häiriönä mm. koirien edestä lentäneet västäräkit, ja myöhemmin lähellä hyppivät västäräkit, mopoilijoita, koirien takaa mennyt pyörä, lasten ääniä, liikettä.. Mutta hienosti koirat pysyivät!

Jäljellä tein Tarallekin pienen 20 askeleen jäljen. Voi että se oli liikkis kun se nuuski niin tarkasti ja meni hienosti kuono maata nuuskien eteenpäin - sitten kun tajusi, että se jälki kulkee eteenpäin. Tarahan ei ole ennen tehnyt jälkeä, mitä nyt kerran Taimin kesken jääneeltä jäljeltä sai käydä pari namia etsimässä. Taimilla oli U:n muotoinen jälki, joka oli rinteessä. Eli ensin mentiin ylämäkeen n. 40 m (?) sitten se U-mutka ja takaisin rinnettä alas. Tyhjiä oli entiseen tapaan ja jälki vanheni 50 min. Taimihan jäljesti ihan hienosti, aika samoin jutuin kuin viime jälki: vauhdikkaasti, mutta hyvin kuitenkin. :)  Kokeilin myöhemmin kahden kepin ilmaisua, mutta vielä oli liian innokkaasti menossa vaan eteenpäin, eikä mainannut hiffata, että siinä niitä keppejäkin olisi ollut tarjolla. Mutta saatiinhan ne maahanmenot ja palkat kyllä. Ollaan nyt parina aamuna tehty noita keppijonoja aamulenkillä, ja tänään ensimmäistä kertaa se tajusi heti ensimmäisen kepin jo, eli näitä vaan pitää vielä vahvistaa erillään, ja pikkuhiljaa sitten ottaa jälkimaastoihin mukaan.


Jäljestäjätytöt odottelevat jäljen vanhenemista
odotusta.JPG

Aika, hyvä jäljestäjä!
odotusta2.JPG