Tämä ilta vedettiin tokoa taas Maaritin opastuksella. Paikkamakuu tehtiin alussa ja lopussa, molemmat menivät hyvin. Katselee kyllä ympärilleen ja noin, mutta ei ole lähdössä. Nyt oli kuitenkin hyvät häiriöt, mutta ei ongelmia.

Seuraamsita tehtiin ryhmäliikkeenä, eikä Taimia häikännyt muut koirat yhtään. Seuraaminen on kyllä mukavalla tolalla. Pitkin treeniä siihen se aina skarppasi, ja paikka pysyi sekä into. Muuten olikin nähtävissä pientä lompsimismeininkiä, eli parin toiston jälkeen homma alkaa olla sitä kuuluisaa suorittamista - tekee kyllä mutta ei juosten. Pitää ottaakin nyt sillä tavalla esim. noutoa, ruutua ja luoksetuloa, että niitä tehdään maks. se kaksi toistoa, ja miettii etukäteen, millä tyylillä ja panostaa niihin. Ja mieluiten vain yhtä niistä / treeni, siis ainakin itsekseen treenatessa. Se osaa, mutta pitäisi saada vauhti pysymään. Kaukoja (avoimen) tein itsekseen, ne onnistui kivasti!

Jäävissä liikkeissä maahanmeno ei ole niin varma kuin seisominen. Seisominen on nyt nopea, palkkasin heti pysähdyksestä. Maahanmenoa ei ehkä olla tehty aikoihin, ja se vaatii vahvistusta. Mitähän vielä.. Hyppyä otettiin, muistui mieleen, vaikka ei olla kuukausiin tehty. Oma hyppy olisi kyllä kiva saada aikaiseksi, ehkä jostain vanereista sen voisi väsätä. Kätevää, kun kaikki koirat ovat samankokoisia, niin voi tehdä vaikka kiinteän yhden koon hypyn. :)

Treenin jälkeen lähdin Taran ja Arvin kanssa lenkille ja otettiin tokovermeet mukaan. Arvin kanssa tehtiin seuraaminen, jäävät, luoksetulo, kaket ja nouto. Bra, mycket bra. Nouto siis huom kokonaisena liikkeenä! Taran kanssa seuraaminen, jossa poikitti ja jos sun mitä kun kävi niin kuumana.. Liikkeestä istuminen oli napakka. Ruutua tehtiin pitkästä matkasta, kuppi ruudussa ja juoksin pakkaamaan ruutuun. Samoin ruudusta lähtöjä koklattiin, niissä oli vauhtia. Kakeissa ei liikkunut, otin n. 4 m päästä. Luoksetulon maahanmenoa otin kans, mutta sitä pitäisi kyllä tehdä vaan kaverin kanssa takapalkalla ja paljon, että siihen saisi selvän eron maahanmenon ja nopean maahanmenon välille tehtyä. Tara pääseekin seuraaviin Maaritin treeneihin mukaan, kun Taimilla on terppatarkit samana päivänä. Pitää sitä ennen hioa tuota maahanmenoa.