Käytiinpä treenailemassa Kanervalassa Maisan, Satun ja Kirsin kanssa. Tara aloitti ruudulla, joka meni surkeasti. Olen jo uskaltanut ajatella, että se hahmottaisi ruutua, mutta esitys oli aika köyhä. Alkoi himmailla ennen ruutua, kuono kohti maata ja kaarsi vasemmalle, vaikka oli jopa ihan näkyvä namikippo ruudussa..Itku meinasi päästä. Kun laitoin itse näkyvästi namin, niin sitten meni. Tuo nami ei ole tavallaan hyvä, kun sillä on tuota nuuskimista, mutta lelustakaan se ei ole tottunut innostumaan. Joskus yritin jopa naksuttimella, mutta se ei lähtenyt onnistumaan, ehkä jollain toisella tyylillä olisi voinutkin, ehkä en vaan osannut. Nyt on kuitenkin ajatuksena alkaa vahvistaa ruutua vaan ihan pirusti, eli kartiot mukaan niin paljon vaan lenkille kuin sielu sietää, ja ruutua kerran pari / lenkki mitä erilaisimmissa paikoissa. Koklataan. Kerron ruudusta ensi kerran vasta sitten kun ollaan edistytty :P

Kaukoja työstetään. Luoksetulon maahanmenoa otettiin takapalkalla, ja Tara alkoi hahmottaa paremmin kuin viimeeksi. Eiköhän tätä jatketa. :) Tunnari oli hyvä. Nuuski kapulat pariin kertaan, mutta toi oikean, ja kantoi hyvin sekä luovutus oli hyvä. Jos haluaa pilkkua viilata, se voisi tuoda lähemmäs, mutta tuo on yksi niitä taramaisuuksia, eli liika läheisyys on hankalaa. Good enought, kelpaa miulle.

Taimi teki pienen pätkän seuraamista käännöksineen, luoksetuloa jalkojen lävitse, niin että heitin lelun taakseni, noutokapulan kanssa juoksentelua, ja paljon, paljon, paljon leikkimistä. Voi että oli kivaa. Loppuun paikkamakuu hyvässä häiriössä, kun oli teiniä pyörineen ja mopoineen, tööttäävää mopoa, juoksevaa lasta sun muuta mukavaa.