Otin aamusta tokoa kentällä. Aika turha treeni. Ihan hyvin meni, ei siinä mitään, mutta liikaa urautunutta on nyt tämä treeni kyllä ollut. Jotain uutta kaivataan. Ryhmätreeniä, uusia juttuja opeteltavaksi, uutta näkökulmaa, siltä tuntuu. Noh, kohta on Taimin juoksut ohi, josko sitten saisi tähänkin asiaan parannusta.

Taran lähetin heti näkymättömälle kupille, mutta se lähti kaartamaan sivulle, ja olisi siis menossa kohti ruudun vasenta reunaa. Kutsuin pois, ja lähetin uudelleen, jolloin se meni hienosti suoraan. Vaihdoin näkyvään kuppiin, jolloin Tara alkoi epäröimään ruutuun menoa. Höh. Noh, otettiin sen verran monta kertaa, että meni taas hyvin, ja sitten vaihdoin näkymättömään, ja onnistunut ruutu.Arville nouto ja seuraamista. Ei mitään uutta mainittavaa. Taimin kanssa tein kaikkia alokkaan liikkeitä, jotka meni hyvin. Otin myös ruutua, jossa oli lelu, Taimi meni innolla ja leikitin sitä sitten ruudussa. Noutokapulan heitin pari kertaa, ja Taimi haki sen laukalla. Vähän otin vielä kapulan pitoa loppuun. Loppuun seuraaminen ja ekstranami. Seuraava treeni pitää olla ihan erilainen: lyhyempi, erilaisia juttuja jne. Jotain uutta ja erilaista.

Illalla oli Arvin agitreenit, ja niin tietysti Taiminkin mutta sehän ei tietty päässyt juoksuineen kaikkineen. Arvin kanssa tehtiin linjauksia, sylikäännöstä, nopeita käännöksiä lelulla, ja sitten aloin ottaa kontakteja taas vähän eri lailla. Tai palattiin siis alkutekijöihin itseasiassa. Kosketusalustaa kehiin ja sitä rataa.. Tavoitteena saada se hakeutumaan itsenäisesti puomin alastulolle, ja toisena tavoitteena sitten nopeat lähdöt siitä. Hommaa tuntuu riittävän, otetaan tavoiteajaksi tämä talvi ;).