Taimi ja Arvi pääsivät jälkihommiin. 4 tuntia vanhat jäljet oli meille uudessä, joskin ei ehkä niin hyvässä maastossa. Maastossa olikin yllättäen polkuja ja muutenkin ehkä kulkua enemmän kuin olin arvannut, mutta haastettahan se toi.

Taimin jälki oli ehkä 300 m pitkä. Yli puolet pituudestaan se meni ensin rinteen reunaa pitkin, sitten rinnetta suoraan alas 20 metriä, ja lopuksi sitten tasaisessa maastossa. 5 keppiä, metsäautotien ja polkujen ylityksiä, joista metsäautotiellä laitoin namia vahvisteeksi (en voinut muualla, kun en ollut varannut oikeastaan nameja mukaan tätä varten). Jäljen nosto ei mennyt hyvin, oma moka, kun lähdettiin vähän juosten kusten, mutta päästiin ihan hyvin kuitenkin aloittamaan. Metsäautotien (tai siis rengasurien) ylitys meni hienosti! Taimi jopa söi namit, ja meni muutenkin todella rauhallisesti ja tarkasti jäljen päällä. Polkujen ylitykset olivat myös onnistuneet. :) Rinnetta mennessä vain kerran lähti alemmas tarkistamaan, muuten meni jäljen päällä koko matkan. Kepit nousivat kaikki. Viimeisellä kepillä kävi vaan ikävä juttu: ilmeisesti joku koira (tai muu eläin) oli käynyt hakemassa nemipurkin pois!!! Enkä saanut palkattua Taimia siinä, vaikka se niin hiensoti ylimääräiseistä jäljistä huolimatta etsi ja ilmaisi kepin. Noh, kun kävelimme autolle, namipurkki löytyi n. 20 metrin päästä kepistä, ja palkkasin Taimin siinä. Mutta työskentely oli tänään kyllä rauhallista, tarkkaa ja oikke mukavaa mielestäni. :)

Arvillakin oli tänään jäljellä pituutta, se 400 m ainakin. Kahdelle esineelle pysähtyi molemmille. :) Todella rauhallista ja varmaa menoa, kulmassa tarkisti toisen suunnankin, mutta lähti varmasti etenemään sitten oikeaan suuntaan.

Jäljen jälkeen käytiin Taimin velipuolta Pilvipolun Kolinkaskea leikittämässä.
kaski4.JPG

kaski5.JPG

Kotona meillä on myös puolivuotias Kafka-saluki viikonloppuhoidossa.
kafka.JPG