Eilen käytiin Taimin kanssa mahdollisella tulevalla koekentällä ottamassa tokotreenit ihanaisen Hinkuu-kelpien kanssa. Paikkamakuu jalkapalloilijahäiriössä onnistui. Seuraamisia, jääviä, luoksetuloa. Höpönä otettiin ruutua ja noutoa. Loppuun toinen paikkamakuu, jossa Taimi lähti heti käännytyyäni - minulla roikkui takataskussa narulelu, joka ehkä antoi hieman kuvan siitä että olemme tekemässä luoksetuloa... heh. :D Lelu piiloon ja uusi yritys - onnistui. Seuraamispaikka oli taas parempi, vaikkakin välillä liian edessä. Vire ja kontakti puolestaan ovat hyvät, mikä minusta on tärkeää.

Tänään sitten lähdetiin (Taimin 4 viikon tauon jälkeen) agihallille. Arvin kanssa yritettiin ottaa kontakteja, mutta ei ne oikein nyt lähde etenemään. Sillä on niin tiukassa vanhat tavat, eikä se ymmärrä mitä haen. Pitää vaan miettiä tarkkaan mitä ja miten aiotaan niitä treenata, jotta Arvi tietäisi mitä siltä tarkalleen ottaen vaadin. Mietintään siis. :/

Taimi teki unelmakontakteja, vähän hypyn takaa kiertämistä ja välistävetoa, rengasta ja pussia, kaikki sujui todella hyvin, ei ainakaan ollut tauon aikana huonontunut. Hirveä hinku sillä oli esteille. Ja sitten tein sen: kokeilin suorilta ottaa 12 kepin pujottelun, joka onnistui! Ihan mieletöntä! :) Sitten tehtiin 6 kepillä, ja lopuksi vielä kerran koko keppisarja onnistuneesti. Pikkuhiljaa aletaan nyt tehdä alle noita kokosarjoja, samalla kun vahvistan vielä niillä lyhkäsemmilläkin.