Satun kanssa tokoiltiin Reijolassa. Taran kanssa tehtiin ensin ruutuun lähetys, joka varmaan olisi mennyt ihan hyvin, mutta namikiposta taisi lähteä hajuvana vähän eri suuntaan, joka sai Taran sinkoamaan ennen kupille tuloa toiseen reunaan. :D Myöhemmin tyhjään ruutuun lähetys onnistui ilman hajuvanoja. :) Ehkä sillä on sitten kuitenkin siitä jo idea, täytyy muistaa ensi kerralla lähettää se ihan tyhjään ruutuun, joka toivottavasti selvittää tilannetta. Tunnarissa ensin ilakoi ja räiski, mutta toistojen myötä tarkensi ja parani. Kaukoissa se seisomasta maahanmeno oli liian edistävä. Luoksetulon pysäytyksiä namilla.

Taimin kanssa ensin luoksetuloa ja hyppyä. Taimilla oli mörköpäivä, ja se alkoi ottaa ympäröivästä elämästä häiriötä, joka päättyi siihen, että vein sen pois autoon, kun se alkoi haukuskella toisia koiria. Otin väliin Arvin, joka teki pieniä seuraamispätkiä ja käännöksiä namivahvisteella. Ei kerennyt alkaa aivastella tai haahuta, tosi napakasti meni. Sitten tehtiin nouto pari kertaa hyvin. :) Luoksetulon pysäytystä lelulla, ja epäonnistunut ilman, kun sillä taisi olla niin kova draivi päällä. Otettiin sitten lelun kanssa vielä.

Taimi pääsi lopuksi autosta uuteen yritykseen, kenttäkin oli rauhoittunut. Otettiin kerran hyppy, pari kaukoa (miun pitää muistaa pitää kädet pois taskusta), ja lopuksi seuraamista. Paikka on parantunut, välillä vähän vinosti tarjoaa perusasentoa, on siis mutkalla takanani hieman. Saatiin treenille kuitenkin kiva lopetus. :)