Arvi ja Taimi, tuttu tiimi. Treeneihin ei sitten meidän lisäksi tullut kuin Satu ja Loitsu, joten saatiin laatutreenit Tokolla höystettynä. :o)

Taimin kanssa ensin muutamat toistot kepeillä. Hyvin meni. Sitten tehtiin kolme erilaista suht suoraviivaisia treeniä, joillakin jyrkilläkin käännöksillä. Irtoamista tuli useammassa kohdassa. Keinu oli radan pätkällä ensimmäistä kertaa, ihan ok. Taimi saisi juosta vaan vähän pidemmälle siinä ennen pysähdystä. Takaaleikkaus yhdessä kohtaa onnistui hyvin, ne eivät näytä olevan mikään ihme juttu Taimille, kun se kuitenkin irtoaa esteille itsenäisesti. Ihan treenin loppuun tehtiin kuudella kepillä jokunen keppitoisto vielä. :)

Arville treenit olivat helppoja, mutta niiden anti oli irtoaminen - myös sivusuunnassa. Arvia ei paljon tarvitse esteille saatella, vaan sitä voi ohjata hyvinkin sivusta. Tykkäsin! Hyvä on vauhti ja vire.

Loppuun pienet tokoilut. Tehtiin ruutu vähän erilaisista merkeistä kuin peruskartioista. Olen tehnyt kahtena iltana kotona naksuttimen kanssa ruutua. Arville tämä "outo" ruutu oli liian outo, ja se alkoi hassuttelemaan (heitteli merkkiä ilmaan, meni maahan sen eteen, kaivoi tassulla, nosti etuhampailla ilmaan. ;D) Hitsit että nauratti. Mutta se yritti, se on aina positiivista! Taimi kävi haistamassa nämä erilaiset merkit, jonka jälkeen tehtiin pari-kolme ihan hienoa ruutuun menoa! Lisäksi tein jokusen kaukon Satun ollessa liikkurina ja heiluttelemassa käsiiään. Niistä Taimi ei kyllä ollut moksiskaan, mutta Loitsun haukahduksesta piti kääntyä katsomaan ja yksi nousu meni ohi. Ei siis kovin vakava juttu.