Tänään sitten koitti Taimin ensimmäiset agikisat. Taimi tuntui aamusta asti hyvälle, maneesiin meni euroopan omistajan elkein häntä pystyssä ja olisi halunnut mennä tutustumaan kaikkiin. Lämmittelylenkillä se otti maasta kepin, jota piti sitten revitellä. Tuntui kivalle siis lähteä radalle, Taimi oli niiiin Taimi!

Ensimmäinen rata meni sujuvasti. Vauhtia oli hyvin, kontaktit otti kauniisti, ja kepeille lähetin suljettuun kulmaan parin metrin päästä itsenäisesti - nappiin meni. Vähän jännitti nuo kepit, kun niihin oli melko ahdas viedä koira, mutta ilokseni Taimi haki ne varmasti. Kaksi putken ohi vientiä toivat myös haastetta, muitta niissäkin Taimi kyllä ylitti itsensä. Tuloksena siis 0 ratavirhettä, miinusaikaa - 6,47, sijoitus 3.

Toiselle radalla Taimi oli jo ihan menossa, kun vasta sitä ennen starttia vähän sytyttelin. :D Niin ikään hyvät kontaktit (pitää vaan nyt treeneissä ottaa kunnon pysäytyskuuri, kun nyt jatkettiin heti melkein siitä maakosketuksesta eteenpäin). Kepeille tällä kertaa avoin kulma, jolle pääsin taas itsenäisesti lähettämään, nappisuoritus Taimin säestäessä kimakalla haukulla. Yksi läheltä piti tilanne oli hyppysuoralla, kun se meinasi jatkaa vielä eteenpäin kun piti kääntyä, mutta kääntyi kuitenkin hyvin. Olisin ollut ihan tyytyväinen, vaikka se olisi roiskassut sille viimeisellekin hypylle, irtoaminen on vaan meille plussaa! Tällä kertaa myös 0 ratavirhettä, miinusaikaa -9,79 ja 2. sija.

Halusin lähteä tavoittelemaan näihin kisoihin hyviä, reippaita ratoja, joita tiedän Taimin pystyvän tekemään. Oli tarkoitus saada kivat kokemukset alle tulevaisuutta varten, ja nämä tavoitteet täytimme, ja lisukkeena sitten kaksi nousunollaa. Ei voi olla kauhean pettynyt. :D

Iltapäivällä Arvilla oli vuorossa 3 rataa. Ensimmäiselle lähti hyvin tykittämään, mutta yksi hyppy suoritettiin (vahingossa) väärältä puolelta, ja hylky. Arvi ei sitä huomannut ollenkaan, vaan jatkettiin loppuun niin hyvin kun pystyttiin.

Toisella radalla oli hyviä tykkisuoria, mutta myös melkoista pyöristystä. Nämä pyöritykset ovat Arville vaikeita, se ei oikein kulje kun sen vauhti tippuu niissä melkein nollaan, mutta sitten kun lähdetään taas Arville loogisempaa pätkää, se kiihdyttää nopeasti takaisin. Odotin meille reilua yliaikaa muuten puhtaalta radalta, mutta yllätykseksi tultiin toiselle sijalle, yliaikaa vain 1.09 s. Voittajalla aika oli noin 4 sekuntia alle ia:n, eikä sen nopeampia tainnut olla, joten ei siihen nyt niin paljon jääty.

Kolmas rata olikin sitten ihan juokseva rata, ja Arvin oloinen. Se oli kuitenkin jo ehkä vähän liikaa, Arvi ei lähtenyt niin räjähtävästi kuin aiemmin, vaikkakin tällä kertaa vauhti pysyi tasaisena koko ajan, eikä tippunut niin kuin edellisellä radalla. Ia:n ylitys 1.54 sekunnilla.

Videoita luvassa jossain vaiheessa myöhemmin, kunhan saadaan ne ensin kaverilta. :)