HEMMETIN LÄPPÄRI! KIVAA KIRJOITTA PITKÄ TEKSTI JA SITTEN PAINAA VAHINGOSA JOTAIN HITON NÄPPÄINYHDISTELMÄÄ JA KOKO F***** TEKSTI KATOAA!!! ARGH!!!

Mutta ehkä jaksan uudelleen raapustella. Murh.

Siis tyttöitten kanssa otettiin pientä tokohommaa kotipihassa. Tara teki ensin ruutua. Ääntä oli, epätarkkuutta oli. En puuttunut nähin, jotta voitaisiin edes jotain yrittää treenata, ja saatiinkin sitten ihan ok lopputulos. Haluan oikeasti jatkaa sen kanssa ja päästä sinne voivoi-luokkaan, mutta hitto että joskus ottaa tiukille oma motivaatio treenata koiraa, joka voi lyödä hanskat tiskiin jos oma kireys on asteenkin positiivisenpuolella. Tunnarissa sillä oli aika evvk-asenne, joskin toi omaa ja etsi. Luovutusasento suoraan perseestä, mutta eipä siihenkään auta nyt puuttua toistaiseksi. Mutta on se vaan niin ihana piku Tara kaikkine piirteineen ja herkkyyksineen, että kyllä me vielä näytetään!

Taimin kanssa tehtiin tunnaria. Olen jakanut sen kahteen osaan. Ensimmäistä osaa ollaan tehty jo jonkin aikaa, eli kapuloiden välissä on namit, jotka Taimi käy napsimassa sen kummemmin kapulohin puuttumatta. Tämä sujuu. Voisi itseasiassa tehdä tätäkin jo ihan siitä suunnasta, josta ne otetaan kokeessa, nyt se etenee jonossa olevat kapulat. Toisessa osassa se etsii omaa kapulaa, joka on lumihangessa. Tätä ollaan tehty kaksi kertaa. Viimeeksi en löytänyt naksutinta, ja en saanut sille ehkä ihan selväksi, mitä hain. Nyt naksutin löytyi, ja samoin Taimille ihan selkeästi idea, jota tässä haetaan. Naksutin aluksi pelkästään siitä, kun sen nenä osui kapulan kohdalle. Kerran se tarjosi maahanmenoa (voi ihana), ja pari kertaa se otti jo kapulan suuhun, vaikkei tähän olisi vielä tarvinnut mennäkään. :) Lopuksi tein uhkarohkeat, ja panin oman kapulan jonon viimeiseksi, enkä laittanut nameja väleihin. Kun se tuli omalle kapulalle ja ehkä nuuhkaisi sitä, naksautin. Tehtiin uudelleen ja kun se selvästi reagoi omaan kapulaan, naksautin. Tämän jälkeen vielä kerran erikseen osiot 1 ja 2. Jee, tästä se lähtee.

Otettiin myös hyppyä, jossa lähetys namille ja istuminen sekä takaisin tulo. Tehtiin kerran ihan kokeenomaisesti, ja sitten vielä namilähetys. Loppuun kerran nouto, jossa hieno laukalle mano ja paluu. Leikittiin joulupukin tuomalla nahkaisella motivointipatulalla. :) Se oli kiva.