Kuhasalossa otettiin vähän tokopätkää. Alkuun seuraamista ja pallottelua. Tykkäisin vähän vireekkäämmästä seuraamisesta. Mutta perjaattees ihan ok. Käännöksiä namilla. Luoksetulon pysäytyksiä takapalkalla, se oli kivaa. Kaukoja, mycket bra. Hyppyä sekä meno- että paluuhyppynä, myös kokonaisena. Hypylle lähtöä voisi vähän vahvistella, siinä saattaa vähän odottaa nyt kannustusta jostain syystä.

Taralle ensin parit ruudut. Ääntä oli mutta ruutu löytyi tosi hyvin. :) Kaukot ihan ok. Luoksetulon maahanmenoa takapalkalla, vähän kestää hiffata se takapalkka, mutta eiköhän se siitä. Eihän se Taralle ihan uusi juttu ole, ei vaan olla aikoihin tehty. Tunnarissa ilakoi taas liikaa ja vähän pureskeli kapulaa. Toi kyllä omaa, ja etsi hyvin, muttanyt on taas tullut tuota ilakointia (hyökkää kapuloille, saattaa nostaa hetkeksi väärän ennen kuin nuuskaisee seuraavaa kapulaa..), pitänee tehdä nyt vahvistavana sitä millä ollaan saatu tämä kuntoon: paljon vaan läheltä lähetyksiä ja vahvistamista ilman kovinkaan kovaa virettä. Omaa kapulaa voi myös heittää metrin sivummalle muista kapuloista, jolloin se ei heti hiffaa omaa, mutta alkaa nuuskia tosi hyvin kapuloita kun yrittää löytää niistä oman.

Tehtiin loppuun pienet etsinnät kivi- ja hiekkakasamaastossa. Tara keskittyi hyvin hommiin ja löysi melko nopeasti ja oli niiin ylepä pikku etsijä. Taimikin teki todella kivasti hommia, ja sitä oli kiva lukea avarassa maastossa. Satu palkkasi hyvän haukkusetin päätteeksi.