Tokoreenii tyttöjen kanssa shelttijengin seurassa. Paikka olki hyvin häiriköity, kun se oli luistelukentän viereinen parkkis, oli siis luistelijaa, pyöräilijää, ohikävelijää..

Taran kanssa ensin tutusti ruutua. Ihan ok, haukkui kyllä mennessään. Seuraamista otin naksutellen, ja lähdöt oli taas tosi hyviä, kontakti ei siis kadonnut ekoilla metreillä hetkeksi kuten ennen. Kaukoissa liikkumista tapahtui sivusuunnassa. Tunnari hyvä, vaikka ensin vähän hyökkäsi kapuloille, jolloin oma lensi vähän sivumpaan. Tarkasti nuuski jäljelle jääneitä kapuloita ja lopulta haistoi oman ja toi sen. Ei siis väärien nosteluja eikä mitään. Kesti myös minun täyskäännöksen, joka on ollut tosi vaikeaa. :D Lopuksi ruutuun meno porokoiramuhennokselle.

Taimin kanssa ensin ruutuja lelulla ja ilman, kaipasi ensin leluruudun että löytyi homman nimi. Vähän otti häiriötä ympäriltä, niin ei ihan keskittynyt satasella. Seuraamisessa väistää vähän poispäin minusta helposti, vissiin vähän kävelen sitä kohti tai jotain. Otettiin vähän namiseuraamista ja homma parani. Luoksetulon pysäytyksiä kolme takapalkalla ja sitten eteentulo, ne oli kivat! Kaukot hyvät.

Noudon palautuksia tehtiin aluksi, tein niitä eilen kotonakin. Taimi vähän hakeutuu oikean jalan puolelle istumaan, vaikka muuten onkin aika suoraan. Yritin vähän kädellä avittaa, mutta se ei auttanut ehkä päinvastoin. Mutta kun otin ilman avitusta, niin tuli taas ihan suoraan. Plah. Ainakin sen huomasin, että se odottaa palkkaa oikeasta taskusta kun olen ottanut kapulan, eli siitä nyt ainakin eroon. Kokonaisessa noudossa lähtee huonommin, palaa hyvin. Lähtöjä ei olla sillä tavalla erikseen treenattukaan, eli niitä seuraavaksi. Muuten kyllä näyttää kivalle tuo liike minusta, loppuasento jos nyt vaan saadaan siihen ihan keskelle, etäisyys on hyvä ja kapulan pito sekä palautus hyvät.