Jee! Taimi aloitti juoksun, joten kevään suunnitelmat voivat niiden osalta olla tuollaiset kuin oikealla olevassa laatikossa. Jos muuta estettä ja muutosta tulee, niin sitten tulee. Joka tapauksessa juoksun takia agitreeneihin lähti Arvin kaverina Tara piiiitkästä aikaa.

Tein ennen agia Taran kanssa ruutuja. Lähetin pitkästä matkasta 3 kertaa tyhjään ruutuun, ja hienosti meni että sujahti! Voi ihanaa, NYT on valoa tunnelin päässä. Tehtiin pari noutoa ja kaukoa väliin ja lähetin ruutuun näkyvälle namikipolle.

Agissa tein Taran kanssa medi-hypyillä, kun ei tosiaan olla aikoihin tehty. Suoraviivainen, etenevä treeni meni kivasti ja intoa oli, sylikäännösharkat osittain rohkeammin kuin joskus aikoinaan, osittain ongelmiakin löytyi. Lähinnä kun ei ole tatsia koirakon molemmin puolin toisiimme, tuntui että se oli yksi syy. En osaa enää Taraa niin hyvin, ja Tara varoo minua radalla enemmän kuin aiemmin tietyissä kohdin. Mutta mielen virkistykseksi oikein mukavaa, tehdään pääasiassa Taralle sopivaa ja kivaa.

Arvilla sylkkärit ihan ok. Äkkiä se vaan alkoi välissävedoissa ennakoimaan minun liikettä, mutta sitten tajusin onneksi ottaa sitä leluun kiinni. Näitä, näitä, näitä, selkäytimeen... Muuten meni ihan ok, mutta nuo tietyt jutut pitää nyt laittaa kuntoon.