Ihanaa, neljän viikon tauon jälkeen oltiin Taimin kanssa agitreeneissä. Menin ensin tekemään etukäteen hallille paikkamakuun. Laitoin Taimin maahan ja poistuin hallista. Olin ollut vajaan minuutin, kun toinen auto ajoi kohti hallia, joten menin palkkaamaan ja vapauttamaan Taimin. Treenikaverit tulivat ja laitoin Tamin uudelleen maahan ja poistuin hallista. Seuraava auto tuli hallin pihaan, ja menin taas palkkaamaan ja vapauttamaan Taimin ennen hässäkkää. Kolmas kerta toden sanoo, kolme minuuttia piilossa, hallissa oli häiriötä, poistui koiria, tuli koiria, Taimi keski hyvin ja oli tosi rauhallinen.

Treenien aiheena oli välistävedot ja putket+puomit päällekäin / allekain, minun treeninvetovuoro. Taimilla oli virtaa hurjasti ja se mennä viiletti tosi kivasti!  Jokunen takaaleikkaus tehtiin, ne onnistui. Kontaktit kivat. Välistävetoja treenasin ihan välissä palkkaamalla ja sitten pitemmällä pätkällä. Meni hyvin, mutta pitää muistaa erillisenä treeninä ottaa niitä, samoin sitten takaakierrötyksiä, että saisi molemmat hyvin selkäytimeen.

Arvin kanssa oli tosi kiva treenata myös, sillekin parin viikon tauko teki oikein hyvää (minusta puhumattakaan). Tein välistävetoja toistoina niin, että Arvi ampui leluun kiinni. Lopulta kokeilin sitten koko pätkällä, ja voin sanoa, että ne oli meidän parhaan välistävedot ikinä! Koin ahaa-elämyksen omasta toiminnastani ja toivon että saataisiin nyt treenin kautta niihin meidän hidastakin hitaampiiin välistävetoihin vähän potkua. :)

Loppuun tein Taimin kanssa noudon, niin että ympärillä oli häiriötä. Taimi ei varastanut kapulalle, ja nouto oli todella hyvä ja nopea. :) Jos oli tänään koirat liekeissä treeneissä, niin niin oli kyllä ohjaajakin..