Taimi ja Arvi taasen oman ryhmän treeneissä. Tuurasin treeninvetovuorossa ollutta treenikaveria, joka ei päässyt tulemaan, ja jatkoimme viimekertaisella aiheella: välistävedot ja putket + kontaktit.

Ensimmäisessa pätkässä tuli muutamat välistävedot, sekä putkissa pyörittelyä. sekä jokunen linjaus. Arvi pelitti tosi hyvin, välistävetoihin on nyt tullut vauhtia. Otettiin niitä vielä leluun kiinni tulemalla, ja sitten kokonaisena. Taimilla samaten toimi kyllä hyvin, palkkasin välillä väleissä namilla, välillä tehtiin kokonaisena pätkänä.

Toisessa pätkässä samoja juttuja mutta myös kepit mukana. Tässä oli vähän hankalampi putkeen meno puomin sijaan, ja en saanut sitä radalla Taimille toimimaan, yksittäisenä kyllä. En viitisnyt jäädä jankkaamaan liikaakaan, ja olihan se suht haastava. Mutta loppuun tein sitä erillisenä vielä pari kertaa, että jäisi hautumaan mieleen. Muuten ihan näpsäkkää menoa. Arvi toimi tässäkin tosi kivasti, ja Arvin kanssa ei tehtykään enempää, että jäi hyvä mieli. :)

Taimin kanssa tehtiin vielä yksi ratapätkä ennen loppupalkkaa, ja kivastihan sekin sujui. Oli kiva saada toistoa välistä vedoille, jotta ne ovat tulleet tutuiksi taas, ja toisaalta muutamat takaakierrätyspaikat sujuivat yllättävän hyvin, Taimi kiersi hyvin, vaikka olinkin itse aikasta paikoillani pyörimässä. Tykkäsin! Itsekin alan löytää ja omaksua jotain uutta ohjauksen suhteen, mikä tietysti tuntuu mukavalta kaiken tämän kalkkeutumisen ja urautumisen jälkeen.. ;)