Tiistaiset ryhmikset. Menin taas etukäteen, tehtiin Taimin kanssa pari ruutua, pari keinua ja.. eipä muuta muistaakseni. :) Treenien aiheena oli "pimeät" putket, eli suljettua kulmaa putkella.

Putkiin menot menivät tosi hyvin, vaikkei muistaakseni olla juuri näitä (pimeitä kulmia) tehty sen kanssa. Radalla oli pöytä, joka sujui nytkin hyvin, ja pöytä saa meidän puolesta olla vaikka joka kisassa tämän jälkeen. ;) Okseri tehtiin kait ekaa kertaa, enkä tyhmänä muistanut tehdä sitä erikseen ensin ja Taimi kynti aika näyttävästi riman päälle.. Tehtiin pari yksittäistä toistoa, ja niissä ei ollut enää ongelmaa. Viimeisellä pätkällä tehtiin parit kepit erikseen edessä olevan namin vauhdittamina. Ratapätkällä leikkasin kepeillä takaa, ja okserikin sujui. :) Viimeinen ratapätkä oli muutenkin mukavan vauhdikas.

Arville laitoin A:lle kosketusalustan, ja Minna juoksi "tuomarina" vieressä, kun Arvilla on nyt kisoissa ollut selvästi tuomarin haukkumista kontakteilla.. Hiton hyvin hakee alustan kanssa nopeasti paikan, lienee voisi vahvistella niitä taas ihan järjestään. Eipä Arvissa sen ihmeempää mainitsemista, sehän irtoili putkillekin konkarina.