Maanantaina kävin Taran kanssa hallilla, pääasiassa ruutua edistämässä, mutta myös muita juttuja tehtiin. Ruudut menivät vähän samalla mallilla kuin viimeeksi hallilla, eli ei liian hyvin, vaikka se ruutu kyllä löytyikin. Kaukoissa taas mölinää ajoittain, luoksetulon maahanmenoja tehtiin takapalkalla. Niissä tärkein on saada Tara etenemään keskittyneesti, jos se yhtään ilokoi ja häslää, niin reaktio on hidas. Ihan liian hidas.

Eilen tiistaina oli perus agitreeniä. Menin ennakkoon tekemään Taran kanssa ruutua. Siellä se sitten kyllä taas välähti minullekin. Ruuduthan olivat siis hyviä jo ulkona. Hallilla taas tosi epävarmoja, mitä nyt olenkaan kirjoittanut. Tara olisi niin mielellään siellä agihommissa, se yhdistää hallit agijuttuihin hyvin voimakkaasti. Ja siis mieluiten hakee vaikka 10 m sivussaolevan hypyn tai keinun, ihan minkä vaan kuin ruudun, johon se sitten ikään kuin tyytyy menemään. Pitää nyt kokeilla muualla taas ruutuja ja katsoa pitääkö tämä paikkansa. Hallilla voisi ottaa ruutua niin, että korjaa kaikki esteet pois, eikä teekään niin voimakkaassa häiriössä. Ja ehkä Tarakin voisi päästä tekemään esteitä silloin tällöin mielenvirkistykseksi, kun kerran niin intoilee. Vähän säälittää oma typeryys asiassa. Taimin kanssa tein ruutuja kosketusalustalla, ne oli ihania. Vahvistelen alustalla, jotta varmuus ja sitä kautta into pysyisi.

Treenien aihe oli pääasiassa valssien tekoa. Arvin kanssa meni varsin mallikkaasti, sillä oli turbomoottori mukana! Cool Lelulla ja tiukemmalla käskytyksellä sain joitain kaarroksia pienennettyä. Kauhulla kyllä odotan, Katja kuvasi treenejä, joten varmaan karua tottuutta jossain vaiheessa lävähtää silmille omasta "ketterästä" liikkumisesta. Nauru Taimin kanssa meni ihan ok. Yhdessä vaiheessa se otti jonkun häiriön kepeillä, eikä millään pystynyt suorittamaan niitä loppuun siltä puolelta. Ehkä lievän lievää valeraskausaikaista herkistymistä olen ollut havaitsevinani, mikä saattaa liittyä tähän. Myöhemmin onnasi kyllä, kun otettiin loppupätkällä siltä puolelta. Keinu alkaa olla vanhassa kodiksessa myös. Sitä voi kyllä aina vahvistella, jotta olisi tarpeeksi nopea. Ihan kivoilla mielillä lähdetään lauantain kisoihin.