Toko

Mentiin etuajassa ottamaan nyt sitä Taran ruutua.. Tehtiin läheltä pari menoa, ja sitten otin matkasta, häiriönä valkoiset kipot (="tissit" if u know what I mean). No ei se ruutu niiden rojujen takaa löytynyt. Helpotettiin, mutta silti oli niin vaikiaa. Agiesteistä löytyi kyllä pöytä hallin reunalta, jolle oli kiva hypätä ruudun sijaan. Lopulta se ruutu alkoi hahmottua, vaikka se vähän empi aina niiden häiriöiden kohdalla, mutta jatkoi sitten matkaansa ruutuun. Kävin haamuna ruudussa taputtamassa maata, ja lähetin, niin silloin meni hyvin. Taimille panin kosketusalustan ruutuun ja meinasin tehdä uudella taktiikalla, jossa jätän Taimin kauas ja menen itse ruudun taakse vauhdittamaan. No ei tarttenu, kun typy tarjoili innokkaita ja ihan uudella nopeudella varustettuja ruutuja ihan vanhanaikaisesti! Eli nyt vaan hyvällä motivaatiolla ja vireydellä noita, niin varmaan se vauhti siihen linkittyy.

Agi

Tein Taimin kanssa keinua myös ennakkoon, himmasin muutaman kerran pudotusta, jonka jälkeen keinu meni itsestäänkin kuin ennen keinutaukoa. Vahvistellaan siis vielä reippaasti loppuun asti menoa.

Treeneissä meillä oli ensimmäisellä pätkällä jaakotuksia, joita tein toista kertaaeläissäni. Molemmilla koirilla onnistui itse jaakotukset, linjaukset esteille ei ihan aina mennyt nappiin kun keskityin itse pyörähdykseen, mutta siis molemmat koirat kesti hyvin. Taimilla tein lyhyempää pätkää ja vähillä toistoilla.

Toisella radalla olikin sitten valssia, takaaleikkuuta, takaakierrätystä ja sylkkäriä. Perusjuttuna meni, Arvin linjauksissa saa olla tarkkana. Loppuun Taimille vielä vauhtipätkä, jossa kepit (hienot), jokunen takaakierto, sylkkis-takaaleikkaus ja loppu puomille, johon jäi kuin seinään, ihan upea kontakti!