Osallistuttiin Poksin agilitykisoihin Taimin ja Arvin voimin, Taimi aloitti kakkosluokkalaisuutensa.


Ensimmäinen rata vaikutti mukavalle, juoksevalle, pari sellaista mietittävää paikkaakin sisälsi. Mitäpä tästä radasta osaisin sanoa: se meni ihan niin kuin olin sen toivonut menevänkin! A:lla en pysäyttänyt, puomilla pysäytin hetkeksi ja kehuin, kepit suljetusta.. Nolla se sieltä rapsahti, aliaikaa -6,81, toinen sija.

Toisella radalla en ehkä ollut enää niin skarppina, kolmannelta hypyltä kielto, itseasiassa video paljasti, että Taimi luki jo toista hyppyä sivulta ja ajautui vähän selän taa ohittaen sitten hypyn. Korjattiin, jonka jälkeen, aijjai, lentokeinu. En jäänyt sitä korjaamaan: keinu on nyt joko treenattava itsenäiseksi TAI miun muistettava hiljentää. A:lle pysäytin ja kehuin. Kepit aloitti väärältä (sama kulma, en vekannut) ja huolimatta siitä että jäin paikoilleni ja kutsui Taimia, se suoritti kepit uskollisesti loppuun! Voi hassua! Korjattiin hypyltä uudelleen kepeille, ja nyt onnistui. Sen jälkeen onnistunut takaaleikkaus, puomi, jolle pysäytys ja kehut, ja loppusuora. Todella hyvä rata, tykkäsin siis itse! Ihanaa, kun maltoin nyt tehdä ne kontaktit pysäyttäen molemmille, korjattiin kepit ja Taimi kesti sen hyvin. Niin sitä kokemusta sitten kertyy. :)

Arvin kanssa ei odotukset olleet korkealla kaksien viime treenien mennessä vähän huonolla sykkeellä. Jätin tällä kertaa leluriehunnat pois, otin vain namipalkat. Arvi olikin paremmin kuulolla, temputin sitä ja palkkailin. En ajatellutkaan puuttua kaarteisiin, yritin muistaa ohjata sivulta väljästi. Arvi olikin ihan innoissaan! :D Kepeiltä meni ohi ja kerkesi läntätä etutassut puomille, muuten ihan jees, mitä nyt lopussa jäinb vähän kuutamolle ja hieman erikoiset ohjauskuviot..

Toinen rata suoritettiin virheettä, ja pitkästä aikaa nolla! Siinäkin se ei meinannut huomata keppejä oikeasti, mutta kun hiffasi ne, niin lähti tekemään hyvin. Päivän ehkä paras juttu oli saada yhteys Arviin ja tajuta oman asennoitumisen vaikutus. Lelupalkkausta on myös mietittävä, minulla jää treeneissä palkkaustaajuus ehkä vähän huonoksi, jos käytän paljon lelua. Voisi ottaa ihan nameilla, ja loppuun vasta leu, tai jotain. Kokeillaan ja mietitään.