Tänään tököteltiin Heljän ja koirien kanssa KTK:lla. Taimin kanssa otettiin fiilistreeniä ja Taran kanssa voittajaavoittajaavoittajakoirataraaa.

Taimin kanssa ei ollut tarkoitus tehdä perusasentoja eikä seuraamisia laisinkaan. Mutta heti päästyään kentälle se napsahti hienoon perusasentoon. No siitä palkka, ja se riitti sitä lajia. Tehtiin vain Taimin suosikkeja: alkuun voittajan kaukoja, minä siinä ihan vieressä. Tosi kivoja, seisomasta istumaan menee kivasti taaksepäin. Ja muutkin vaihdot teknisesti oikeita, ja tykkää tehdä kovasti näitä. Yksi kappale ruutuja melko pitkästä matkasta, kertalaakista oikein (alustalle), palkka lensi. Kolmanneksi otettiin suuntia (o-o-v-v), joista ensimmäisen vasemman teki oikealle, mutta muuten hienosti vauhdilla, ja luoksetulot myös vauhdilla. Leikittiin tähän väliin porokoiraongella. Lopuksi vielä luoksetulo, jossa ei pystäytystä, vapautin n. puolessa välissä matkaa hyvästä vauhdista suoraan maksalaatikolle.

Tara oli superkoira! Seuraamista otettiin eri tempoilla, käännöksiä, askeleita. Mentiin autojen läheltä, lumelle ja mitä muita häiriöitä siinä matkalla keksin. Hieno vire, paikka vähän väljä, siis normi. Yksi kipale liikkeestä istumisia. Kaukoja n. 10 metristä kolme settiä: ei haukuskellut, yhdessä tuli puoli koiranmittaa eteen, seuraavassa todella hyvin paikoillaan. Tunnari, peruskauraa eli onnistuminen. :)

Loppuun ruutu pitkästä matkasta.. erittäin hienosti! Otin toiston, jossa oli arvaten haukkua vähän mukana, juoksi kuitenkin reippaasti loppuun asti ja vähän ruudun oikealle puolelle ja sinne maahan. Annoin uuden käskyn, jolla korjasi hienosti ruutuun. Vielä yksi ruutu, joka nyt oikein hyvä (pari haukkua pääsi). Kaikki siis hyvin itsevarmasti pitkästä matkasta. Otettiin vielä loppukaneetit molemmille puolille kääntyen, ne on hienot.

Loppuun paikkamakuu, Taimi ja Wicca. Jäin näkyviin, otetaan varmuutta nyt näin takaisin. Lonkalleen heitti ja oli hyvin rennosti. Näitä nyt jonkin aikaa. Ai että miten hyvä fiilis jäi treenistä! :) Oma fiilis oli mitä parhain, ja kappas, samoin oli koirilla. ;)