Tänään saatiin oikein mukana treeniporukka: Riikka Ajan ja Hukan kanssa, Heljä Hallan ja Wiccan kera sekä Hertta ja Martti. Oltiin KTK:lla.

Alkuun tehtiin paikkamakuu, jäin näkyviin. Taimi oli vähän levoton, haisteli ilmaa ja vähän lonkkaa pyöräytteli. Se kuitenkin rauhottui loppua kohden. Jatkettiin Taimin yksilöillä. Alkuun vähän perusasennosta kontaktia, koska siinäkin se halusi haistella minun ohitseni jonnekin.. Vähän samalla tavalla kuin nyt kokeessa, joten oikein hyvään paikkaan tämä harkoitus. Tsemppasikin parin naksuttelun myötä ja jatkettiin seuraamisella. Tykkäsin seuraamisesta. Voittajan kaukoja läheltä, ne oli ihan ok. Niissä voisin vahvistaa Taimin pientä peruutusta istumasta seisomaan noustessa. Tuli vähän turhan vahvasti käteen kiinni, sitä pitää seuraavaksi mietiskellä. Vaikka ei se toki sitten tule, kun en ole vieressä / palkkaan taakse. Luoksetulon pysäytyksiä 4 kosketusalustale juosten. Vaihtelin omaa sijoittumista lähemmäs / kauemmas alustasta. Lopuksi eteentulo, erikiva. Ruutuun lähetys, joka oli vähän turhan hätäinen minulta, Taimi kuitenkin juoksi ruutuun asti, himmasi vaan ehkä hitusen liian aikaisin, joten otin uudestaan. Nyt alku parempi, samoin meno, ja lentävä ruokatorvi palkaksi. Cool Koska olin unohtanut antaa loppupalkan tässä, tehtiin vielä pieni pätkä käskytettyä seuraamista, joka oli taas minusta hirmu kiva.

Taran kanssa käytiin ensin vähän ruudussa, räyskäämistä oli jo tässä jonkin verran mukana enemmän kuin viimeeksi. Hertta käskytti voittajan seuraamisen. Nyt Tara oli hyvin mukana, välillä kehuin liikkeen aikana hiljaa. Ihan alussa vähän häiriköi, mutta tsemppasi nopeasti. Kaiken kaikkiaan eri tempot, käännökset, askeleen jne. hyvät. Metallinouto, joka mennen tullen laukalle, ennakoi perusasentoon tulon, vaikka ei olla herra ties milloin viimeeksi tehty se. Luoksetulon pysäytyksiä parit molemmille asennoille, tykkäsin. Kokeenomainen tunnari, ensin ei kestänyt minun kääntymistä. Keräsi vähän intoa odotellessa, ja lähti haukkuen kapuloille, jota tunnareilla ei ole oikeastaan tapahtunutkaan. Nuuski kapulat, otti oman, tiputti, nuuski ja toi oman. Tähän luotan. :) Loppuun taas murheenkryyni-ruutu. Arvatenkaan nyt ei taas menty ruutuun, tai no jos ruutu tarkoittaa pientä kiveä siinä matkalla, niin sitten se oli hieno ruutu. :D Otin vähän lähempää, mutta hyvin tahmeita menoja. Läheltä vahvistelin, jolloin se tarjosi yhden kartion kiertämistä. En nostanut hermopaineita, koska näin se vaan menee. Ehkä taas ensi kerralla paremmalla onnella.

Lopuksi otettiin toinen paikkamakuu. Palkkasin Taimin tässä liikkeenkin aikana, ja se olikin paljon paremmin nyt. Rauhallinen ja varman oloinen. Hertta teki Taimille kolme haukutusta, joita otettiin eilenkin, kun käytiin kolmikon ja Martin kanssa Kyyriksellä lenkkeilemässä. Tosi hienot haukkusetit, ei ole mikään epävarma! Nyt olisi intoa hioa tuota ilmaisua valmiiksi. Lähdettiin sitten heittämään pystykorvalenkki koko 7 koiran ja 4 ihmisen voimin, ja oli aivan mahtavan kivaa! Kiitos kaikille ystävillä kivasta ja pirteästä päivän aloituksesta. :)