Elämä jatkuu aina, niin myös meidän treenit. Mentiin hallille ennen agilityn alkeiskurssia, jossa olen toisena kouluttajana. Otin koko kolmikon mukaan.

Taimin kanssa aloitettiin perusasennoilla, josta naksua ja palkkaa hyvästä kontaktista. Pätkiä seuraamista. Kaksi ruutuun lähetystä pitkästä matkasta. Ne oli kyllä hienot. Juoksee todella hyvin ruutuun, alusta on siellä vielä, mutta saa ollakin. Toisessa setissä tehtiin keppejä muutama toisto, ja pari keinua. Vielä pätkä seuraamista, jossa ei juuri valittamista.Käännökset hyviä, niitä voisi ottaa palkaten kuurin vahvistukseksi.

Taran kanssa kävin ihan alkuun taputtamassa tyhjää ruutua, mutta ei otettu ruutuun lähetyksiä perään. Seuraamista, jossa kävelin tahalleen kohti esteitä ja ihan esteiden ja seinien vierestä, sillä Tara tarvitsee nyt tälläistä häiriötreeniä. Hienosti alkoi mennä, eikä häiriköinyt yhtään enää esteistä ja seinistä. Yksi kappale metallinoutoja, jossa nyt hienon haun lisäksi hyvin tyydyttävä palautusasento! Ei ole tiivis, mutta oli suora ja huomattavasti lähempänä kuin normisti. :) Sitten ruutuhun lähetys, jonne meni vähän haukkuen, mutta meni kuitenkin! Otin vielä toisen (n. 10 m?), hyvin meni. Otin toiselta reunalta, ja hienosti sieltäkin. Sitten otin pitkästä matkasta, jolloin juoksi puoleen väliin ja pysähtyi kääntyen miua kohti ja haukkui. Jupisin muutaman valitun sanan, jonka jälkeen otettiin uudelleen, ja Tara juoksi mukisematta ruutuun. Nauru Ihan parasta oli se, että hallissa oli kuitenkin esteitä, mutta se meni silti ruutuun koko ajan, vain kerran taisi yrittää tarjota jotain muuta, jostain ihan siitä meidän vierestä. Kaukoja teki kivasti, nyt peruutti istuessaankin, hyvähyvä.

Arvi teki taas lähinnä seuraamista, nyt myös hyvin pitkiä pätkiä, käännöksiä, juoksua. Voi että olin tyytyväinen. Luoksetuloa pysäytyksellä ja ilman, kaukot. Hieno se oli. :)