Otettiin eilen vielä motskutreenit ennen koetta. Lähdin odottavin ja rennoin mielin, mutta fiilis meni vähän siinä tehdessä, joka sitten vaikutti minuun. Hyvä niin, koska piti tehdä vähän itsetutkiskelua.

Aloitettiin kuin kokeessa, eli paikkamakuulla. Hyvin kuunteli omat käskyt, ja oltiin reilu kolmeminuuttinen piilossa. Reilun kahden minuutin jälkeen Taimi kääri etutassuja allensa, ja vähän ajan kuluttua palautti ne. :D Ihan mallikkaasti oli, ja meillä oli kuitenkin tutun Morriksen lisäksi Reino-mali ja Elsa-pyrri.

Omat liikkeet aloitin seuraamisella, joka oli perus hilpeää. Tosin tälle liikkeelle aletaan heti kokeen jälkeen tekemään jotain. Perusasennoissa se vetää pepun kiinni minuun, mutta etuosa kaartuu ulospäin minusta, eli vino. En ole kyllä varma, tekeekö näin, jos ei ole välitön namipalkka valmiina. Pari ruutua nostattajana, lähti ensin tekemään kyllä hypyn, joka oli ruudusta kyllä monen metrin päässä. SItten kaksi mukavaa ruutua. Luoksetulon pysäytys ensin taakse palkaten, tässä se otti häiriötä kun toiset tekivät kauempana ja kuului naksutusta ja muuta, eikä siis ollut kovin varma tulostaan ja ennakoi pysähtymistä. Vapautin kuitenkin taakse, jonka jälkeen se juoksi lujaa kohti. Hyvä pysähtyminen, siitä eteen. Kaukoissakin otti häirikköä muista, ja siksi ei aluksi noussut. Vahvistettiin nousua. Noudon palautus, ja kokonaisesta superpalkka, vaikka se loppuasento ei kyllä ollut hyvä. Nyt en halunnut hiulata.

Jotenkin meni itsellä vähän fiilis, ja piti sitten alkaa keräillä mieltä. Nyt mennään tähän kokeeseen, ja sitten treenaillaan ihan omiamme siitä lähin, ei vain kokeet tähtäimessä. Vähän se on nyt siihen mennyt, ja itse hermoilen mielessäni turhaan. Ei sen niin pitänyt mennä. Piti treenailla vaan vapaasti, eikä pingottaa. Nyt pois pingotukset, ja takaisin rentomielitoko.

Tein vielä koko treenin jälkeen jäävät liikkeet, jotka oli hienot, ja muutamat kaukot onnistuneesti. Huomista koetta varten ei tarvinne jännätä mitään liikettä.

Taran kanssa oltiin käyty tekemässä lähiruudut pariin kertaan. Aloitettiin treeni luoksetulolla. Otin alkuu pysäytyksen läheltä. Musitaakseni nämä meni nyt ihan ok, mutta Tara vähän ennakoi pysäytystä. Hyppynouto pariin kertaan, haukkuahan se taisi, mutta hyppäsi hyvin mennen tullen. Luovutusaento ei ole hyvä. Kaksi metallinoutoa, hiton hyvin haki vaikka oli mennyt jo pakkaselle ja kapula kylmä. Luovutusasento huono, mutta nyt vaan palkkaus hyvästä laukkatuonnista. Kaukot tehtiin myös, ne ihan ok, sivusuunnassa vähän liikkumista. Tunnari kaksi kertaa, omaa toi. Loppuun ruutu. Virittelin, mutta ei sinne ruutuun nyt sitten voinut taas mennä. Siis ruutuun asti. Tehtiin sitten lähempää vahvistuksia useita. Enkä edes hermostunut! :D Siistiä. Kyllä sen kahdella käskyllä saanee aina sinne, jos ei yhdellä mene, joten en kai tuon takia ala nyt siirtelemään suunnitelmia.