Jatkettin tänään sarjassa isojen koirien laatuaika, kun Arvi pääsi liitelemään itsekseen - tai no miun kanssa - agitreeneihin. Eka rata oli ihan ok, välistävedot meni suhteellisesti aika hyvin, kun jätin paljon sivusuunnassa tilaa. Ei se nyt mitään ilotulitusta ollut, mutta tuntui käteen ihan mukavalta. Toistoon ei lähdettykään enää niin vauhdilla. Ekat kuuman ilman treenit ja ehkä hitusen huono kunto varmaan tekivät osansa. Toisella radalla vähän sama juttu. Tehtiin erikseen keppejä pari kertaa, lelu odotti päässä, ja vauhtia tuli kivasti.

Tytöt pääsi illalla tokoilemaan. Alkuun paikkamakuu, jossa jätin molemmat. Palkkailin pari kertaa, Taimilla oli tosi hyvä fiilis. Oli valpas, mutta ei pyörinyt eikä nuollut huuliaan, jes. Tara teki tunnarin, joka ensimmäisenä liikkeenä sai osakseen liiallista ilakointia ja Tara toi väärän. Höh. Käskin uudelleen, nyt oli oikea vire ja oma tuli. Kaukoissa se istuminen ei tänäänkään ensin onnistunut millään, prkl. Mutta sitten alettiin saada onnistumisia. Ei nyt sit kehitetä tästä mitään uutta ongelmaa, jooko. Ruutu hyvällä vauhdilla, meni vaan vähän takanauhan päälle. Väliin seuraamista ja uusi, nyt hyvä, ruutu.

Taimin kanssa tehtiin alkuun myös pari tunnaria, nyt siis vieraassa ympäristössä pitkästä aikaa. Ne olikin hyviä, vahvistin heti oman ottamista kehulla. :) Sillä välillä Tomi saapui Arvin kanssa paikalle (kun ei jaksanut lähteä katsomaan meidän huippumielenkiintoisia tokotreenejä kokonaan, outoa) ja pääsi takapalkkamieheksi voittajan kaukoihin. Yhdessä vaiheessa Taimi käsitti, että Tomi on maalimies, ja yritti alkaa haukkua sitä. Nauru Kaksi hienoa ruutuun menoa kosketusalustalle. Loppuun vielä pätkä seuraamista ja leikkiä vinkuvalla puoliteddypallolla ja vähän narupallollakin. :)