Eipä ollut hurraamista. Mutta etsitään ne hyvät puolet esiin kuitenkin. Tein Taimille jäljen, joka meni kaarena n. 50 m metsässä ja siten pellolla max. 100m. 5 keppiä, tarkoitus oli namittaa osia pellolla, mutta kuinkas ollakaan systeemi kusi käsille kun unohdin namit autoon. Hetken pohdin pellolle tupsahdettuani, joska haen namit ja teen uuden, mutta enpä sitten jaksanut. Miksi? Stick with the plan. Always stick with the plan. Laitoin yhdeksi esineeksi pyykkipojan, kun oli pakko saada vahvisteita enemmän.Vanheni vajaan tunnin, tallaamisen jälkeen tuli hetken sadekuuro.

Metsäosuus meni hienosti, yhdessä kohtaa oli kyllä myyrätarkistus. Pelolle tultiin hyvin, mutta ensimmäinen vahvistuksena ollut keppi jäi. :/ Hö. Sitten Taimi kyllä jäljesti ihan asiallisesti. Kaksi keppiä jäi, ja pyykkipojalle pysähdyttiin. Taimista kyllä huomasi, kun hukkasi välillä jäljen, siitä olen aika iloinen että maltoin odottaa jäljen nostoa. Ehkä kuitenkin osittain sivutuuli heitti meitä, kun ne kepit jäi. Viimeinen samaten, sitä ennen Mårran ajetulta jäljeltä tulleet hajut sotkivat selvästi. Ehkä jo aiemmin, miksi sitten näitä ongelmia tuli. Tämä tuuliasia pitäikin muistaa ottaa huomioon jälkien purkujärjestyksessä.

Pieni paikko, kolmen kepin s-mutkaa tekevä pikkujälki, jossa hyvä motivaatio ja keppi-ilmaisut. Seuraavalle jäljelle: pellolle, namitusta ositain, pituutta voi olla, keppejä. Motivaation kasvatusta. Jeps.