Kisattiin tänään Taimin ja Arvin kanssa kirjaimellisesti kotikisoissa, kun kisakenttänä oli tuo meidän lähikenttä. :o)


Taimin eka rata oli ihan hyvä. Kontaktit varmat, meno ihan ok. Aika oli ihan ruhtinaallinen miinus, -10,54 . Mutta tänään oli kova taso, ja tuloksella tultiin neljänsiksi, joten nolla ei ole luokanvaihtoon tarvittava. Harmittihan se. Puomilla olisi voitu ehkä mennä lujempaa, samoin kepeillä; Taimi vähän rönysi siinä alupäässä, oliko tulokulma vai mikä sitten syynä. Mutta kivaa sillä oli, se on tärkeintä, että hommassa pysyisi ilo mukana.Videolta katsottuna tämä on selvästi sujuvampi kuin toinen rata, ehkä pääsen paremmin vedättämään parissa kohtaa, jossa saatiin hyvä vauhti.

Toisella radalla sitten tismalleen sama keppikulma, mutta taisin itse sijoittua vähän huonosti ja Taimi meni toiseen väliin. En viitsinyt korjata, joten hyllyhän se sieltä. Tosin ehkä olisi heti keppien jälkeen hyllytetty kuitenkin huonon valitsemani ohjauskuvion vuoksi - yksi hyppy jäi välistä. Nytpä saatiin sitten treenata kontakteja koko rahalla. ;) Hienosti pysähtyi ja kehuin niillä, keinukin hyvä vaikka siinä tyhmä en pysäyttänyt. Tykkäsin, että kaarrokset olivat pienet, mutta vähän olisin kaivannut nyt ehkä potkua joihinkin kohtiin. Näin ollen varmaan palataan treeneissä  irtoamistreeneihin lähitulevaisuudessa. Joka tapauksessa rata oli minusta hyvä, ja tyytyväinen voin olla.

Arvin ensimmäinen rata antoi tilaa ohjata väljästi kuten Arville parheiten sopii. Vain yksi köpöpätkä taisi tulla, kun olin putkensuun edessä eikä Arvi nähnyt mihin piti mennä. Muuten ihan ok vauhti, ja sehän palkittiin sitten nollalla, aika -2,89, sija 8.

Toinen rata oli hyppyrata pitkästä aikaa. Siinä ohjaus onnistui taas suunnitellusti, ja tämäkin rata palkittiin tiukalla nollalla, mutta nollalla kuitenkin: -0,83 , sija 7. Ai että teki gutaa. :o)