Ja kahdestaanhan saa jo ihan pelit aikaiseksi. Niinpä Leenan, Aihkin ja Raikun kanssa leikittiin piilosta kuuden elävän olennon voimin

Taralle tehtiin puronvarsiharkka. Maalimies oli yläjuoksulla ja lähdettiin Taran kanssa sitten vastavirtaan jonkin matkan päästä. Taralla oli kyllä ilmeisesti jossain vaiheessa idea, että ihmisen haju tulee veden mukana, mutta se ei osannut toimia sen mukaan. Lähti haistellen puroa menemään virran mukana - siis väärään suuntaana. SItten se haki vaan laajasti risteilen, kunnes taisi tulla maalimiehen jäljelle. Siellä se Leenan vieressä istui ojanpenkereellä ja haukkui kovin onnellisen näköisenä.

Taimille tehtiin ilmaisuharkka. Ensin haukkusetit 7 ja 12 taktiikalla, jota ollaan nyt muutama kerta tehty. Viimeisellä tehtiin näkölähtö, maali oli ihan siinä lähellä. Tälle sellainen parinkymmenen haukun setti. Taimi oli innoissaan, haukku sujui ja oli kivaa. :)

Tehtiin vielä pieni esineruutu. Ensimmäisen esineen Taimi haki takaa ihan hyvin, mutta sitten sen onkin vaikea lähteä uudestaan takalaitaan. Menin tukemaan, ja vielä nostettiin kaksi esinettä.Taran päivän kohokohta taisi olla purossa uiskentelu, hyvä että pääsi sieltä enää ylös kun oli niin kova virtaus.

Pari kuvaa loppuun..

Tytöt edustaa.. Tara vaan halusi haukkua suuren sydämensä kyllyydestä.

P1010088.jpg


Aihki löysi

1241814207_img-d41d8cd98f00b204e9800998e