Käytiin fiilistelemässä omissa tokomölleissä voittajaluokan likketä. Paikkamakuu oli hyvä, oli vähän nuuskinut silloin tällöin. Alku oli hyvää harjoitusta, kun odotettiin aika kauan koirat maassa ennen paikka-käskyä ja koirien jättämistä.

Seuraamisessa ei ollut juuri huomautettavaa. Peruuttaessa se kyllä vähän hyppäsi miuta vasten.

Liikkeestä istu ihan hyvä, sillä on puolen sekunnin ajatustauko ennen istumista.

Luoksetulo - seisominen taas meinas mennä läpijuoksuksi. Olisiko se käskytys, mikä häiriöi, pitää vielä ennen sunnuntaita tätä katsoa paremmaksi, jos keretään.

Ruutu - hyvin ruutuun, mutta haukkui kolme kertaa mennessään. Kävellessäni poispäin "käsky" käskyllä nousi seisomaan, mutta ei tullut ennen aikojaan. Tämäkin pitää ottaa ennen sunnuntaita vielä, siis pysymistä.

Hyppynouto - perus haukulla varustettu.

Metsku - ihan sama..

Tunnari - tässäkin nyt haukkui mennessään ja hyökkäsi kapuloille. Omahan se sieltä tuli, mutta inhottavaa, että sikaili.

Kaukot. Istumiset onnistui ja niitä oli ihan kiitettäväti meidän setissä. :D Liikkui ~20 cm. Tykkäsin sikana!!

Eli ihan silleen valmista on sunnuntaita varten. Tai siis luoksetulon ja ruudun kanssa nyt on vähän sattuma mukana, niitä nyt ei tuon kummemmiksi välttis saada ennen sunnuntaita, paljon riippuu vireestäkin. Haukut voi olla vähemmässä, tosin ei perusnoudoissa, toivottavasti ei tunnariin nyt siirrä sitä. Mutta kiva lähteä kokeeseen, kun kaikki liikkeet teoriassa voivat onnistua, toiset paremmin toiset huonommin. Ja lähdetään taas yhtä rennolla asenteella kuin ennen, koska muukaan ei auta. ;)