Vietin päivän katselemassa jälkikokeita Pärnävaaran ja Kulhon maastoissa. Mikäs sen mukavampaa ajanvietettä, kun katsella miten Hertta ja Martti ottivat koularin JK3, ja hemmetin hienolla työllä. Ihan mahtava juttu!

Tein pihalla Taimin kanssa tunnarin ja muutamia kaukoja. Taran kanssa tein myös tunnarin ja kaksi maasta istumaan nousua hyvin onnistuneesti, joten ei tehty niitä sen enempää.

Illemmalla käytiin Taran kera tokoilemassa Marian ja Morriksen kanssa. Aloitin seuraamisella, joka kokeenomaisesti. Taralla oli vähän liikaa virettä, joka purkautui hyvin ihmeellisinä asioina, hyvä että pokka piti. Mutta kunnialla loppuun. Luoksetulon pysäytystä, ihan ok menolla. Kokonainen, jossa sillä taas kauhean pitkät piuhat maahanmenossa. Tunnarssoni, otettiinkohan se tähän väliin. Kuitenkin se meni varsin hyvin, ei tehty toistoa. Ainoastaa Tara tuli perusasentoon heti luovutuksen jälkeen itsekseen. Maria oli ennen sessiota käynyt taputtamassa ruutua. Tara haukkui pari kertaa ruutuun mennessä. Maahan meni, oliko nyt ekalla vai tokalla, käskytettynä loppuun, ihan tyydyttävä oli. Toisessa sessiossa otettiin vaan ruutuun meno heti ruudun taputuksen jälkeen, jolloin ei tullut haukkua eikä mitään himmailua. Ruudussä pysymistä vähän, ja tunnarin palautusta muutamia toistoja, jossa ei yrittänytkään ennakoida. Suunnitelmissa on ensi tiistaina möllit ja kerran voisi ennen koetta käydä koekentällä fiilistelemässä.