Tokotettiin Heljän ja koirien kanssa, sekä vierailevan tähden Luigi-tollerin, raviksen parkkiksella.

Taran kanssa aloitettiin niillä viimeeksi ongelmallisilla; alkuun luoksetulon pysäytyksiä. Ensin meinasikin tulla läpi, mutta muutamia toistoja kun tehtiin, niin parani kyllä. Tunnari, Heljä laittoi kapulat, omaa pidin vain sen kymmenisen sekkaa. Haukkui mennessä, mutta oma nousi ja tuli hienosti minulle asti. Pari ruutua, joista ensimmäisessä jäi juuri ruudun eteen.. uudella käskyllä ruutuun. Toinen haukun kanssa, muuten ok. Otettiin loppuun vielä ruudussa pysymistä.

Taikowskin kanssa aloitettiin suorilla luoksetuloilla. No ne mitään suoria ollut, kun se tekee banaanikaarta. :/ Suoristui, kun palkkasin jalkojen välistä takaa. Mut joo, fiilis oli hyvä. Seuraavaksi sitten kaksi ruutua pitkästä matkasta, ihan jees meiningillä. Kaikkia kaukojen vaihtoja takapalkalla, ne oli ihan kivoja, en ollut edes ihan vieressä käskyttämässä. Yksi kipale nutoja pitkästä aikaa, sehän nyt oli hirmu innokas ja hyvä. :) Loppuun intensiivinen ja hyvävireinen pätkä seuraamista. Paikkamakuussa jäin näkyviin, palkkailin välillä - oli rennosti.

Arvi sai vielä tehdä vähän seuraamista, jossa keskittyminen ei ollut ihan parasta. Nouto tehtiin kokeenomaisesti, se onnistui hyvin. Käytiin vielä tunnin lenkillä Kyyrönsuolla, kohta alkaa (ehkä) koirien pesuoperaatio..