Taimi ja Arvi pääsi lähikentälle tokostelemaan. Taimin kanssa aloitettiin kahdella ruudulla, ne meni hyvin. Voittajan kaukoja ollaan tehty kotona, ja nyt kentällä, oikein kivasti meni. Niihin nyt varmuutta lisää ja sitten matkaa pikkuhiljaa. Muutamat vasemman kautta täykkärit ja liikkeestä istuminen, joka sujui jo paljon oma-aloitteisemmin kuin viimeeksi. Loppuun seuraamista vähän pidempi pätkä, oli juoksemista ja hidasta sekä käännöksiä. Ensi kerralla sitten vähän lyhyempää taas. 

Arvi teki naama nakkina seuraamista ja luoksetulon pysäytystä, sekä kaukoja, joissa pitkästä aikaa ääntä mukana. Palkkasin vain hiljaisista.

Taran kanssa käytiin Koiviksen kentällä ottamassa muutamat luoksetulon pysäytykset. Pitää kokeessa yrittää vaikka niin, että sanon aika rauhallisen tule-käskyn, ja en innosta ainakaan ennen liikettä.. Ruudussa ihan oma-aloitteisesti mennä läjähteli maahan. :/ Jäi myös liian eteen, mutta kiva kyllä korjasi itse oikein mutta taas se maan ennakointi. Tehtiin pari onnistunutta taputuksen kera. Onnistuu tai ei, ikuinen virsi. Mutta verenpaine ei nouse kun se vaan on fakta. :D Taimi pääsi Viiman ja Hinkuun kanssa tekemään paikkamakuuta ja nyt tämä isommin häiriöity aiheuttikin vähän huulten lipomista. Ensimm'isestä pepun heilautusyrityksestä sanoin "ei", jonka jälkeen skarppasi. Oli kyllä korvat päätä myöten sitten, joten vielä palataan taas pienempään häiriöön.