Tiistain vakiot. Taimin kanssa ajatuksena oli saada nyt irtoamista namikipolla. Ensimmäinen rata oli tahmeahko. :/ Mutta ei me siit lannistuttu. Seuraavalla radalla tehtiin eka keppejä erillään ja vauhtia alkoikin löytyä! Sellainen mukava sulava rata pari kertaa irtoamistreeninä meni oikein loistavasti! Ja kepit tässä vasemmalta ohjattuna, meni tosi hyvin, ei arponut yhtään. Viimeiselle radalle ympättiin A, jota tehtiin myös ensin itsenäisenä, ja siihenkin löytyi vauhtia. Ratapätkä ensin namikipolla, toisella kierroksella loppupalkka minulta. Tänään siis päästiin vanhaan, hyvään meininkiin. Taimilla oli jopa ääntä kepeillä kun oli hinku mennä eteenpäin. :) Ihanaa. Nyt vaan pitää muistaa, miten Taimin kanssa mennään, miten luodaan motivaatiota jne. Olen ollut itse niin jäässä päästä, että ei ole nyt vähän aikaan parastamme näytetty.

Arvin turboputki jatkui tällkin viikolla. Mentiin radalle "leikkimään" ja voi et oli taas kivvaa. Keppien aloitukset hienoja, irtoaminen ja vedätys toivat kovasti, kovasti vauhtia. Arvi on hieno!

Tara-parka potee erittäin pahaa hotspotia. Se on oikeasti kipeä. Tänään saatiin lääkesalvat, on kipulääkettä ja kauluria. Eiköhän se pian lähde paranemaan, harmi vaan kun en ajoissa huomannut ja päässyt ehkäisemään tuota. No, josko loppukesä päästäisiin ilman uusia viheliäisiä spotteja.