Lauantaina Lappeenrannassa kävin Paulan ja Toton sekä Teijan ja Joosen kanssa tekemässä jälkeä. Metsään tehtiin, pituutta pari sataa metriä ehkä, kuusi keppiä, ikää puolitoista tuntia, Paulan tallaama. Sateinen päivä, maasto matalakasvuista kangasta. Jokainen keppi nousi ja jälki meni varsin hienosti!

Tänään käytiin Selkiellä Riikan kanssa. Riikka oli valmiiksi tallannut Taimille jäljen, joka oli U:n mutoinen, 5 keppiä, joista viimeinen tien ylityksen jälkeen! Taimi nosti jäljen, tarkisti takajäljen ja lähti oikein. Kaikki kepit nousi hyvin, maasto vaihteli mukavasti, ja tienylitys suvereeni. 8) Ikää taisi olla sellainen kaksi tuntia, pohja kosteahko.

Arvilla oli lyhyt jälki, jossa oli kolme esinettä, joiden alla namipurkit. Ja se pysähtyi kaikille ja selvästi alkoi nyt hiffaamaan, miksi siinä on pileet! :D Näitä esinejälkiä voisi muutaman tehdä aika pienellä aikavälillä, nyt näytti jo vahvistuvan kovasti tuo esinejuttu. Hienoa, hienoa.

Tehtiin myös pieni esineruutuharkka, Riikka heitteli takalaidalla pari esinettä. Ensimmäisen syöksyi taas hakemaan, toisella esineellä se ensin jäi siihen eteen haisteleman, mutta sitten ikään kuin muisti, että taaksepäin kannattaa matkata, sai vainun ja haki toisenkin esineen, tyhjän makupalakangaspussin. Hehe, ensin se tosin haisteli ja kaiveli sitä siellä metsässä, mutta kutsusta toi sen ja sai sitten palkat ihan minulta. :D