Tänään tehtiin vielä aamulla olleessa sopivassa ilmastossa, ei siis liian kuumassa, pienimuotoinen pystykorva-agitreeni. Taimin ja Arvin lisäksi paikalla oli Leena ja Aihki sekä Leena ja Una-issikka. Mietin vielä yöllä kahvihuuruissa, että otanko Taimia ollenkaan mukaan, vai jätänkö sen huilimaan. Aamulla olin sitä mieltä, että otan mukaan ja teen paineetonta irtoamistreeniä. Onneksi otin.

Treeneissä oli kolme melko suoraviivaista harjoitusta, jossa irtoaminen ja motivaatio oli teemana. Nämä meni Taimilla kovin mukavasti, vaikkakin sen hyppy on turhan korkea, ei siis mikään aikaa tai koiraa säästelevä. Mutta hyvin irtosi ja hyvä mativaatio. Viimeisellä ratapätkällä tosin meillä oli erilainen rata mielessä Taimin kanssa - minä olisin ohjannut hypyn ja putken kautta A:lle, mutta Taimi meni väkisin kepeille, ja suoritti ne täysin itsenäisesti riippumatta siitä missä minä olin, siis ihan eri suunnassa. No siitä sitten smuuthisti toisen hypyn kautta A:lle ja loppupalkka. Kontakteilla pitää nyt taas loppupalkkailla, jotta se ei juokse kovaa ja korkealta ohi, kun se on nyt taas innostunut irtoamistreeneistä.

Arvilla oli jumalaton meno taas päällä. Nauru On se vaan kone, kun on kyseessä irtoamistreenit! Koirille voisi olla agilityssä sellaisia ympyränmuotoisia ratoja, jossa ohjaaja seisoo keskellä kenttää, niissä mekin voitaisiin pärjätä. XD