Taimi ja Arvi pääsivät maastohommiin tänään. Taimille tein esineruudun, jossa ensimmäiselle esineelle syöksyi hyvin loppuun ja yhtänopeasti esineen kanssa minun luo. Toiselle tein kaksi lähetystä, mutta se toinen niistä olikin jo hyvin etenevä, ja tuliaisiksi rakettina tuotu esine. Ahneena otin kolmannen lähetyksen, jossa eteneminen vei aikaa, mutta kun lopulta lähti taakse, niin esine se sieltä rakettitoimituksena tuli. Eli pistot eivät ole vielä kovin vahvat, mutta esine ja noutomotivaatio hyvällä tolalla.

Arvin jälki mahtoi olla ehkä puolituntia vanha. Siinä oli kolme esinettä, joista kahdella ekalla ei ollut namipurkkeja alla, koska ne jäi kotiin jääkaappiin. Arvi kuitenkin pysähtyi, ja toisaalta olin merkannut hyvin, joten reagoin samantien kovalla kehulla ja hyvällä palkalla. Loppuesineellä olikin purkki piilossa. Arvi oli melko intona. :)

Taimin jälki (nro 33) saattoi olla sen alokasluokan mittainen, kaksi kulmaa vasemmalle, neljä esinettä, ikää häthätää tunti. Nosto ok, kehuin oikean merkkauksesta, tsekkas takajäljen ja lähti oikein, josta kehuin, vähän matkan päässä palkka. Kepeistä meinas pyyhältää ohi vaan. :/ Meni välillä vähän sivussa tietty kun oli aika tuore - toisaalta tämän ikäisiä sitä sitten kokeessakin ajellaan. Lisäksi se ennen esineelle tuloa aloitti jo vähän sivussa pyörimisen, koska varmaan a) keppi b) kreppi haisi laajemmalla. Ehkä siksi niistä mentiin vähän ohi? Vai mikä lie syy. Minä tietysti himmasin, että se etsiytyi kepille, mutta enpä nyt sitäkään haluaisi, että se odottaa minun pysähtyvän ja etsisi vain silloin kepin. No viimeiselle kepille se tuli itse ja ihan supertäydellinen ilmaisu. Kulmat jäljellä meni tosi hyvin kanssa.

Tämä jälki ei nyt oikein etene. Nyt pitäisi saada toisten tekemiä, vaikka ihan haasteellisiakin jälkiä tehtyä. Niin että minä en välttis tietäisi yhtään miten jälki menee, mutta toinen tietysti mielellään tietäisi esineet ja kulmat, piilomerkkaus? Pelkään, että ohjailen taas Taimia liinankäytöllä liikaa, vaikka suullisesti en jäljellä millään tavoin ohjaile (kehut vaan esineillä ja nyt uutena nostossa). Janatreenit taas voisi tehdä itsekin.