Tokoteltiin taas takapihalla. Taimille ensin tunnaritunnistusta muutamia. Nyt sain palkattua oman tunnistamisesta, kun se oli juuri meinaamassa ottaa sitä suuhun. Tämä oli minusta hyvä kohta. Ylipäänsä tämä liike taitaisi edetä pian valmiiksi, kun vaan pitäisin ne kehut tarpeeksi mietoina, palkkaus normipalkalla, eli liike olisi kiva muttei liian kiihdyttävä. Haistelu ja tunnistus tuntuvat olevan vahvoja. Pitää taas saada tämä uusiin ympäristöihin, samoin se että "liikkuri" käpälöi muut kapulat, ja toisaalta alkaa tehdä kisarutiineja myös. Eli onhan sitä työtä vielä. Kaukoissa vaihdot hyvät. Näitä voisi alkaa ottaa taas vaikka kolmen setteinä. 

Taralle tunnareita muutamat. Kerran lähti kiihtyneenä ja haukkui, komesin "ei" ja kutsuin iloisesti luo. Kaksi seuraavaa lähetystä hyvät. Eli siihen haukkuun ehkä se kielto, ja sitten samantien tilanteen nollaus, ettei se tule anteeksi anellen luo, vaan että tulee reipaasti takaisin perusasentoon, josta uusi lähetys. Tajusin myös kehua hyvin hillitysti, kun se meni oikealla asenteella kapuloille. Kaukot hyviä, takapalkka toimi jo tällä kertaa helposti Tarallakin.

Meillä on Jussi-serkun ja Teijan Ella-corgy rokkihoidossa. :) Ella on ihana! Reipas 8-kk vanha tyttönen, jonka kanssa meidän koirat tykkää leikkiä. Hyvin sopeutui tuo tappijalkainen paimen tähän porukkaan. Ellassa on asennetta!

Edustus..

1247946986_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Vapaa!

1247946993_img-d41d8cd98f00b204e9800998e