Saatiin vierailevia tähtiä treeniseuraksi, kun Reetta ja Jaakko sekä Verne ja Siiri tulivat lomallansa meidän kanssa treenaamaan .Aiheena oli - yllätysyllätys - motivaatio ja vauhti. Suunnittelin kaksi ratapätkää, jotka olivat profiililtaan sujuvia mennä.Näiden välissä oli tarkoitus tehdä keppitoistoja.

Taimi yllätti minut. Käytiin ennen treenejä pelaamassa sen kanssa jalista kentällä, kun se tykkää jaliksesta. Kauden aihena on leikki takaisin agitreeneihin. Ihan hyvin se pelasi, jonkun verran hajut veivät kentänlaitoja nuuskimaan aluksi. Pelattiin pieni sessio. Taimin olemus ei lupaillut mitään supertykkipäivää, mutta eipä se minua harmittanut: treenataan kevyesti vain. Vein Taimin aina kentälle naruleluleikin kanssa, ja se leikkikin ihan tosissaan. :D Pyysin irrottamaan hyvässä kohtaa, ja palkkasin sen tästä, jonka jälkeen lähdettiin tekemään. Nämä oli tosi hyviä! Palkka tuli kuitenkin alussa namina alustalla ja loppuradalla superpalkkana rasiasta minulta. Pätkät sujuin tosi hyvin, Taimi oli ihan mukana! Jee! :D Keppitreeneissä oikealta oikein, vasemmalta kerran virhe, kaksi kertaa puhtaasti. Ratapätkällä tehtiin myös vasemmalta, ja puhtaasti meni.

Arskalla oli menoa. Treenattiin kepeillä itsenäisesti menoa minun edellä, joka on vaikein sille. Ensin lelu odotti, sitten tyhjään, sitten taas lelua. Varmuus kasvoi hyvin, treenit olivat onnistuneet. Näillä tunnelmilla jatketaan eteenpäin molempien kanssa. Tuota leikin vahvistamista uudelleen voisi parantaa niin, että palkka ei tule irrotuksesta, vaan naksu hyvästä vedosta, josta palkka.