Taran kanssa aloitettiin hommat seuruulla. Nyt huomio kiinnitetään lähtöihin, jotka ovat heikoin lenkki - jos ne onnistuu, ongelmia ei juuri myöhemmin ilmene. Tara oli intona, ja lähes kaikki lähdöt onnistuivat niin että kontakti ei hetkeksikään tippunut. Tein myös juoksuun lähtöjä, niissä katse tippui aluksi aika helposti. Näitä siis jatkossakin.

Luoksetulon pysäytykset ovat toinen heikko. Eli nyt tein seisomista niin että nami lensi. Tästä opeteltiin aikoinaan pois, mutta Taran kanssa taidan nyt vahvistaa näin tuota pysäytystä. Se toimikin oikein hyvin. Maahanmenossa tehtiin aika läheltä, ja palkkasin vain ja ainoastaan välilaukattomat menot. Tässä pitää nyt olla vaan tiukkana, että palkkaa vain ja ainoastaan nopeista, ei riitä sinne päin. Katsotaan miten nämä etenevät.

Kaukokäskyjä tehtiin aika läheltä, seisomisessa olisi tullut eteenpäin, mutta kun olin tiukkana, oikea suoritus löytyi, ja palkkauksen jälkeen tarjosi vain hienoja. :) Loppuun yksi ruutu, johon haukkuen, muuten hyvä. Tjaa, tuotapa mietitään vielä. Tuntuu, että Tara voisi kestääkin sen, että haukkuun aletan puuttua enemmän. Mietin vielä taktiikkaa..

Taimin kanssa aloitettiin kivalla leikkisesiolla. Ideoita leikistä ja sen yhdistämisestä taas enemmän eri treeneihin on päässä muhinut porokoiratukirengastreenin jälkeen. Leikin jälkeen pari kosketusalustan tarjoamista, jonka jälkeen alusta ruutuun. Tein nyt heti kunnollisen lähetyksen, eli odotti lupaa lähteä. Hurjana Taimi juoksi ruutuun alustalle. Otin alustan pois, ja uusi samanlainen lähetys. Ja se oli ihan täydellinen meno ja pysähdys! Ei himmailua, ei varmistelua, vaan loppuun asti! Nyt on siis tarkoitus alkaa vähentää alustan pitoa treeneissä. Joskus ekassa on, tokassa ei, joskus taas toisinpäin.

Seuraamista tehtiin niin, että naksutin hyvästä paikasta. Juoksuun lähtöjäkin tehtiin pari, hyviä olivat. Käännöksiä muutama oikealle ja muutama vasemmalle. Vasemmalle naksutin takapään ehkä liioitellustakin käytöstä, mutta hommaan tuli selkeä juju. Pari vasemmalle täyskäännöstäkin meni upeasti, ennen Taimi on jäänyt aika eteen tekemään ne, mutta takapäänaksuttelun kautta käänsi peppua oikein nätisti ja jäi oikealle paikalle. Näitä siis jatketaan myös.

Loppuun pari metallinoutokapulan nostoa läheltä loppuasentoon, ja yksi tuonti vähän kauempaa ja loppupalkka. Nyt aletaan ottaa katse pikkuhiljaa kohti voittajaluokkaa. Taimin jatkosuunnitelmat ovat:

- Metallinoutoa aletaan tehdä treeneissä säännöllisesti

- Hyppynoutoa pikkuhiljaa taas ohjelmaan

- Ruutua alustalla ja ilman, jossain vaiheessa maasta seuraamiseen tuloja

- Kaukoja ja tunnaria kotona nyt muutamia kertoja, ennen kuin otetaan taas vieraaseen paikkaan

- Seuraamista, myös hidasta käyntiä alettava opettelemaan kunnolla, samoin askelia treeniohjelmaan.

- Leikkiä, leluja