Lappeenrannassa kisattiin siis kahtena päivänä, lauantaina Taimin kanssa kaksi starttia ja sunnuntain Arvin kanssa niin ikään kaksi. Kolme olisi ollut tarjolla, mutta päätin olla ahnehtimatta liikoja.

Taimin ensimmäinen rata oli sen ensimmäinen hyppyrata. Rata oli sujuva, ja kiva ohjata. Sellainen kakkosten tasoinen minusta. Taimin kanssa ohjaus meni kuten olin ajatellut, ja virheettä pääsimme maaliin ihanneajan alittuessa -1.43 sekunnilla, joka oikeutti kolmanteen sijaan ja tämähän oli luokkanousuun tarvittava nolla.

Toinen rata oli agilityrata, tosi kiva profiililtaan. Sujuvasti mentiin, kunnes lähetin Taimin itsenäisesti ohitseni kepeille, jolloin se valkkasikin hieman viistossa olleen hypyn, kehuin ja kutsuin sen luo, jolloin se pinkaisi melkein putkeen. Sen jälkeen kepitkin löytyivät, ja loppurata upeasti. Pari hienoa linjausta takaaleikkauksineen onnistui myös oikein kivasti. A-este oli mielestäni vähän hidas, siis alasmeno, Taimi ei juossut ja loikannut alapinnalle, vaan laskeutui nopein pienin askelin. Pitääpä tätä nyt treenata, saisi olla nopeampi. Puomilla se myös kyykkäsi vähän ylösmenolla, kun oltiin aiemmin tehty keinu (joka meni hyvin), mutta laukkasi taas tajuttuaan olevansa puomilla. Rimat olivat 65 cm:ssä, mutta vaikkei näitä olla usein tehty, ei Taimilla ollut mitään ongelmaa, eikä vauhdissa mielestäni näkynyt. Videoita luvassa myöhemmin ehkä.

Tänään liideltiin Arvin kanssa sateessa. Ekalla radalla virheitä ei tullut, mutta tiukkaan ihanneaikaan ei ihan mahduttu, vaan pari sekuntia taisi ylittyä. Eli aina meillä on se joko pari sekuntia yli tai alle -syndrooma. Arvi kuitenkin kulki kivasti, eli ei valittamista.

Toinen rata oli unelma! Siinä oli se joskus täällä miettimäni "ohjaaja seisoo keskellä kenttää ja koira juoksee esteet" -pätkä, jossa Arvi liiti kuin tuulispää. Pari pahaa kiepututsa oli, joissa vauhti toisessa vähän katosikin, mutta välissävedossa säilyi. Harmittava kielto tuli putkella, ei siis mikään selkeä ohitus tai kielto, vaan teki pienen nykäyksen kohti sisämutkaa ennen putkeen sujahtamista, jonka tuomari tuomitsi kielloksi. Yliaikaa taas vajaa 2 sekkaa. Varsin oli kyllä mukavat radat ja kiva päivä!