Olin reipas, ja lastasin auton täyteen koiria ja jälkivermeitä. Suuntana oli pelto, jonne Taimille 44. jälki tällä kaudella, samoin Arville jälki, ja Taralle ja Taimille esineitäkin jaksoin piilotella.

Esineet:

Tara sai hakea ensin kaksai esinettä, jotka toikin nyt heti oikein kivasti minulle. Taimi katseli vierestä, ja pääsi sitten hommiin. Ruutu ei ollut mikään kovin iso: hyvin kapea, ja ehkä parikyt metriä pitkä. Taimi toi kaksi esinettä ihan takareunalta, ja irtosi sinne oikein hyvin myös toisella lähetyksellä! Tuli hyvä fiilis.

Jäljet:

Pelto oli lyhyttä sänkeä ja lyhyttä kuivaa heinää, jäljillä ikää puolisen tuntia. Taimin jäljellä oli 4 kulmaa ja keppiä, hiekkapohjan ylitys, jossa oli myös jotain ihme papan näköisiä palleroita läjissä? Namitin suht tiuhaan, mutta tyhjiä siis yhtä paljon tai enemmän kuin namitettuja. Taimi ajoi tosi hienosti nenä pellossa koko ajan. Kulmat meni nuollen, ja esineet ilmaisi nopeasti. Olin erittäin tyytyväinen jälkeen!

Arvi meni tyylilleen uskollisesti vähän kiemurrellen, mutta paransi loppuun. Viimeisellä esineellä ei ollut palkkapurkkia, ja se ei meinannut noteerata sitä miksikään. Pysähdyin, ja jäin odottamaan. Arvi yritti jatkaa poistumisjälkeä, kävi jo ajetulla jäljellä, istui vieressä ja piippasi. En vaan reagoinut. Lopulta se meni esineelle, josta naksautin. Pian se tarjosi uudelleen esineelle menoa, ja meinasi jopa ottaa suuhun - uusi naksu. Kolmannella se jo hyökkäsi esineelle, ja sai loppupalkan, jonka jälkeen leikittiin esineellä, joka sattui olemaan nahkapatukka. Tällä kertaa tämä tuntui ihan hyvältä ratkaisulta näin.

Treenipäivä oli hyvin onnistunut, ja olin todellailoinen, että jaksoin lähteä. Eikä hirvikärpäsiäkään ollut, vaikka varasin hk-takin päälleni. :) Jei!