Jahas, ja niin sitä palattiin takaisin sorvin ääreen Marian ja Morriksen kanssa lähikentällä.

Tara sai aloittaa. Tehtiin alkuun ruudun taputus, jonka jälkeen tehtiin seuraamisa. Tara oli hyvin tohkeissaan, mutta ei äännellyt. Sivusuunnassa paikka oli vähän välillä väljä, mutta se ei nyt haitannut. Seuraavaksi tehtiin nopeita maahamenoja, josta jatkettiin luoksetuloon. Seisominen oli vielä ihan mukiinmenevä, vaikkei ihan just pysähtynytkään. Maahan sillä ei ollut aikomustakaan mennä, liian innoissaan juoksi kohti. Palautin sen alkuun ja vähän huokailin sille, ja siitähän se meni häpsingilleen. Keskittyi sitten ihan kunnolla, napakka seisominen ja HYVÄ maahanemno, jea. Otettiin puinen ja metallinen nouto käskytettynä putkeen, eikä Tara haukkunut, vaikka meni tosi hyvällä vauhdilla molempiin suuntiin. :) Hymynaama. Loppuun ruutu, jossa meni melkein hyvin. Melkein, eli se ei riitä - kääntyi heti nauhan jälkeen ja lävähti maahan puoliksi ulkona ruudusta. Pyysin korjaamaan, ja Tara korjasi, josta kehut, muttei palkkaa. Uusi yritys meni harakoille, haukkui ja kääntyi kaksi metriä ennen ruutua. Helpotettiin, ja hieno meno.

Taimin kanssa otettiin ongintaa. :) Hyvin maistui syötti! Siitä jatkettiin suoraan seuraamiseen, jossa kova vire alkuun, mutta leikissä Taimin korvaan oli lentänyt hiekkaa ja se jäi raapimaan korvaa ja vähän lerputti sitä, eikä sitten niin kiihkeästi enää pystynyt jatkamaan. Ihan ok kuitenkin, täyskäännös vasemmalta meni tosi hienosti! Istumisia vapaasta menosta, ja kaksi seuraamisesta oikein nätisti. Ruutu ruutulainen tehtiin aluksi alustan kanssa (ei nähnyt laittoa, oli valmiina), ja oikein iloloikin se sinne kirmasti. Seuraava ilman alustaa, kirmailua taas. :D Hieno Taimi. Loppuun sitten noudon palautuksia pari hetsattuna, suorempaakin saisi tulla. Kolmas sitten kokonaisena, luovutus oli levoton ja uusittiin. Yhtä hyvä meno ja paluu, mutta parempi luovutus. Loppuperusasento ei ihan onnannut suorilta, mutta ei se mitään. Hyvä paluu kentille, intoa enemmän kuin tarkkuutta, muttasitä voidaan etsiä taas kun päästään rutiiniin. Noudossa tämä tarkoittaa sekä varmempaa luovutusasentoon suoraan tuloa ( nyt on suorassa mutta jomman kumman jalan puolella enemmän), että irroituksen malttia.

Taralle vielä loppuun kokonainen ruutu, joka oikein hyvä. :) Lähetys oli tosin vähän lähempää. Käytiin sitten vielä lenkkeilemässä porukalla, ja oli tosi kivaa. Oikein mielenpiristystreeni-ilta!