Käytiin Kaisan, Teemun ja Laurin kanssa hallilla ottamassa tuntumaa hallitokoon. :D Alkuun tehtiin paikkamakuu, jossa lähdin hallista sivuun piiloon, Taimi kesti hyvin paikallaan, kerran siirsi toista tassua pikkuisen. 

Taimin oma treeni alkoi ruudulla, jossa oli alusta. Valmistelussanalla se jo sinkaisi ruutuun. No, oli niin hieno, että palakkahan lensi. :) Ja kun meni auttamaan italianpallon kanssa, ei perkule antanut, kääntyi ovelanakettuna vaan poispäin, ja mihän kehuin.

Seuraavaksi kaksi luoksetulon pysäytystä, Kaisa oli takapalkkaamassa. Hyvät tulot ja pysähdykset. Kolmas otettiin suorana, heitin ongen vesille, ja vähän leikittiin.

Liikkeestä seisominen oli tarkoitus tehdä seuraavaksi, mutta kävi kuten vähän pelkäsin, eli oikein hienoja istumisia tuli.. otin alustalle seisomisia, joita pitää nyt teh kotona ja unohtaa vaihteeksi istuminen.. hassua, että vielä kaksi viikkoa sitten istuminen oli ongelma... heh. Uskon, että tämä saadaan nyt korjattua kyllä. 

Loppuun hyppyä, johon hetsasin ehkä liikaa... Hyppy istu ja samointein takaisin hienoon eteentuloon. Jepjep. Ja se istuminen ei sitten meinannut onnistua, koska se ehkä luuli että tehdään nyt sitten sitä seisomista. Ja jos onnistukin, niin tuli omia aikojaan sieltä takaisin, jos edes istui. :D Lopuksi i alla falla sain sen istumaan, josta palkka, ja hyppy takaisin, superpalkka.

Vahvistusta hypyn taakse istumiseen, johon voisi aina lopettaa nyt hyppyliikkeen. Varsinaisesti se takaisintulo ei ole ongelma, paitsi tänään ennakointi. Seisomisia kotona toistoja, ja muutamia hyviä kokemuksia ennen koetta. Vireennostatus ja -kestotreenit ovat olleet kovin toimivia, jopa siis liikaa, koska pieniruskea piipersi välillä odotellessaan, ja se on Taimilta jokseenkin ennenkuulematonta.