Jäljet:

Treenaaminen nyt on vaan niin kivaa, että sitä voi tehdä tuntitolkulla. Ensin pakkasin autoon Taimin ja Arvin ja hurautin jälkipellolle. Jälkien vanhetessa tehtiin esineruutua. Ehkä joku 30 m pitkä ja 10 m leveä ruutu, jossa useita maastoutuvia esineitä, joista kävin pari heittämässä Taimin nähden. Taimi irtosi ekan piston tosi hienosti ja pienen etsinnän jälkeen toi ensimmäisen esineen. Toisellekin lähti oikein mallikkaasti irtoamaan taakse, mutta tässä vahvistui, että jonkun verran se yrittää löytää näöllä: vaikka takana oli paljon esineitä, se ei niitä paikallistanut. Sitten se kierteli ruudussa, mutta teki koko ajan hommia, eli tosi suuri askel entiseen! Itsestään se lähti taas taakse ja lopulta löysi esineen. Esineen tuonti on kyllä Taimilla hieno ja motivoitunut!

Taimin jälki (nro 45) oli suht pitkä. Kulmia oli useita, keppejä viisi, joista kolmella taisi olla purkit alla. Jäljen ajo oli taas siinä ja siinä, ettei mennyt vire yli. Mutta hirmu hienosti se taisteli jäljellä, minä yritin himmailla vauhtia. Esineet yhtä lukuun ottamatta tosi näpäkät. Se yksikin oli sellainen, etten itse huomannut esinettä, mutta Taimi palasi sille mentyään itsensä mitan siitä yli. :) Vau mikä jälki!

Arvin jälki oli myös ihan huisasti parempi kuin mitä aikaisemmilla kerroilla. Se ei seilannut niin paljon, ja söi namejakin jäljeltä. Esineillä ei ollut purkkeja, vaan naksuttelin esineen haistamisesta, ja Arvi alkoikin läiskäistä tassulla niitä. :D Viimeistä esinettä se ei noteerannut, mutta odottelin, että se meni sille: Arvin lempinarupallolle.. Lopuksi leikittiin sillä.

Etsintä:

Välissä kävin vaihtamassa koiran, eli Tara kyytiin ja Romolle. Hukkiksissa Taralla oli kiva etsintä, missä mentiin rinteen yli vanhalle hakkuuaukealle - nykyiselle ryteikölle.. Hyvin teki hommia, ja maalimieskin löytyi Taran varmoilla otteilla.