Suunnattiin aamupäivällä hallille. Maija ja Frodo sekä Heidi ja Elsa olikin hallilla, ja tehtiin yhdessä paikkamakuu ja -istuminen. Ne meni Taimilla hienosti!

Tara oli todella asiallisesti, eikä ollenkaan mennyt ylikierroksille hallilla, hienoa. Seurasi nätisti ilman ölinöitä, liikkeestä istuminen hyvä, luoksetulo ok, toinen kerta parempikin. Ruutu ihan nappiin kanssa. Lopuksi tehtiin ruutuja läheltä vahvistellen. Kaikista treenin liikkeistä en palkannut, vaan kehuen innostin sitä. Ehkä jopa harmittaa, etten ilmoittanut nyt sitä hallikisaan, mutta onhan ne kaukokäskyt vielä täysin levällään, ja niihin en ole jaksanut edes puuttua. Eli seuraava sarkahan se sitten olisi. Ja niitä häiriötreenejä toki täytyy tehdä aika hemmetisti, jos niistä koomista haluaa eroon varmuudella..

Taimin kanssa palauteltiin seuraamista. Perusasentoa pitää katsoa, ettei mene liian eteen. Liikkeestä maahanmeno näppärä, ei toistoja. Ruutua otettin sitten enemmänkin. Ekalla pysähtyi matkallaihan omia aikojaan. Muutenkin jäi liian eteen, ja tyhmänä vielä sanoin silti seis-käskyn. Pölöpölöpölö. Alustalle tehtiin vielä toistoja, jotta saatiin kunnolla ruutuun. Vaikka toistoja tehtiin, Taimi jaksoi laukata ruutuja, vaikka se terävin särmä jäikin pois. Ensi kerralle sitten alusta heti alkuun ja vahvistusta, oli ehkä vähän epäreiluakin aloittaa ilman alustaa taas tauon jälkeen. Lopuksi vielä hyppyä, joka oikein hyvä, pitää muistaa valmistella se vaan tähän liikkeeseen.

Jälki (49) oli vanhennut noin tunnin. Jäljellä oli yksi muutaman metrin paluuperä. Jana suora ja hyvä nosto. Hyvin Taimi työskenteli jäljen loppuessa. Se lähti myös hakemaan jälkeä takaisinpäin varovasti, sitten taas etsi edestäpäin, ja kohta uudelleen taristi taaksepäin. Harmittavasti liina sotkeutui vähän risuihin ja jouduin menemään irrottamaan sen ja sotkea jälkeä. Mutta itse Taimi haki vielä taaksepäin ja sai kulman josta jälki jatkui. Terävä kulma jäljellä puolestaan ei ollut jipppo eikä mikään.