Tukiryhmätoko kokoontui tänään Kerimäellä, jossa Hertan ja Martin sekä Päivikin, Tanhun ja Lukan kanssa tehtiin taas tottelevaisuutta. Tara oli vierailevana tähtenä, jotta saataisiin koe-lookalike fiilikset. Ja kyllähän ne sieltä tulikin.

Tara

Taran kanssa odottelin kentän ulkopuolella, kun Martti suoritti varsin innokasta ja pätevää evl-tokoa. Katselin kentälle kuin kokeessa, ja Tara haki kontaktia ja oli mukana. Lähdettiin kehään, suht hyvin Tara mukana. Seuraaminen menikin taas ihan hyvin. Yritin kehua innostavasti, siirryttiin seuraavaan aloituspaikkaan, ja homma alkoi hajota. Tara katseli muualle, ihmisiin ja minne lie. Seuraamaan se ei lähtenyt, vaan kävelemään mukaan erkaantuen minusta, syöden kentältä lunta, mennen kohti ihmisiä.. Olin ihan avuton - tämä on se koejuttu. Yritettiin uudelleen, mutta ei onnistunut. Haettiin katkoa tilanteelle noudolla, jonka jälkeen vielä liikkeestä istuminen, joka ei taas onnistunut alkuunkaan. Vasta kun mentiin poispäin ihmisistä, se tsemppasi vierelleni. Tässä taidettiin sitten pian palkata ennen ihmiskoomaa. Päivikki ja Hertta tuli vierelle kanssa, kiun Tara söi loppupalkkaa, ja se oli häntä alhaalla hyvin hämillään koko asiasta. Hyvin koemaista toimintaaa. 

- Ihmisiä kohti seuraamista ja siedätystä!!!

- Homman katkaiseminen hyvissä kohdin, ei koomissa.

- Nostattavan palkkauksen opettelun jatkamista.

- Seuraamista, tauko, kehuja - seuraamista, palkka - Seuraamista, palkka - Seuraamista, tauko, kehuja, tauko, seuraamista palkka...

Myöhemmin otettiin vielä kentälle tulo, jossa palkattiin taas hyvään, ja leikitettiin Taraa yhdessä, nyt se söi naminsakin häntää heilutellen. Työnsarkaa riittää, mutta ideoita sieltä taas tuli, ja ahaa-elämyksiä tästä hommasta.

Taimi

Taimin kanssa leikittiin vähän alkuun. Seuraamista otin palkaten, ja heti tuli erittäin hyvä havainto ja korjausehdotus! Katseeni on valunut jotenkin liian alas sen sijan, että se olisi eteenpäin. Ja kappas, homma parani kun katse oli siellä mihin se kuului. :) Otettiin pieni henkilöryhmä, jossa leikittiin kettusella vähän. Nyt ei niin hanakasti muiden kanssa leikkinyt, vaan yritti tarjota minulle ketun tuomista. Käy se niinkin, jos se on kivaa. :)

Jäävissä teki hyviä kuivaharkkaistumisia, mutta kokonaisessa liikkeessä alkuperusasentoinen veti maihin koko ajan. Laitoin autoon hetkeksi, ja uusi yritys, jossa vahvistettiin istumisia, ja lennosta seuraamisessa tehtyjä istumisia, joissa ei ollut mitään ongelmaa. Eli vielä ollaan liian vähän tehty tuota kokonaisen liikkeen istumista, mutta näillä mennään. Seuraaminen, maahanmeno ja luoksetulo superhessuja. Loppuun italianpalloa ja rasiaruokaa.

Treenin anti oli etenkin tuossa katseen kohdistamisessa, ja istumiongeman havaitsemisessa. Olis vaan äkkiä se BH ohi, että päästäisiin taas kunnon tokotemppujen pariin. :o) Kiitos taas treeniseurasta tukisukkahousuryhmälle, tälle on kyllä kysyntää kun omat konstit loppuu välillä koirien kanssa. On tärkeää saada havaintoja, joita ei vaan voi itse tehdä. Joskus ne on myös positiivisia, vaikka tänne tulee usein ne korjaukset kirjattua muistiin. ;) Taimin seuraaminen on hyvää ja se on hyvä muistaa, jotta voi jättää siitä stressaamisen vähemmälle, ja keskittyä kehitettäviin asioihin. Näillä antimilla taas vähän eteenpäin!