Käytiin Katjan ja Hinkuun kanssa ottamassa pientä tokohommaa Koivuniemessä. Taran kanssa tulin kentälle kuin kokeeseen ja siitä seuraamiseen lähtö. Hyvä. Toinen samaten. Liikkeestä istumisessa ei ekalla istunut. Uudella yrityksellä ihan nappisuoritus, josta jatkoin suoraan palkatta noutoon. HA! Tässä se tuli, ehkä? Kehuin ja siirryin, ja pyysin Taran perusasentoon, johon se käytännössä mateli. Korjauskin meni todella hitaasti. Itse nouto taas oli oikein hyvä. Olisiko ihan niin, että vieras kenttä + liikkurointi + palkattomuus = epävarmuus --> ohjaajan hermostuminen --> koiran epävarmuus lisääntyy..

Toinen juttu on, että palkkaan Taran tosi huonosti. Kehut ovat aika leimit, ja syöttelen useita nameja. Pitäisi kaiketi opettaa nostattavaan kehuun, jota seuraa yksi kunnon palkka. Normisti se on niin intona, että ei sillä ole ollut sen takia väliä, mutta näihin spessutilanteisiinhan me nyt tarvitaankin apua. Katsotaan mitä tämä oivallus tuo tullessaan.

Taimi teki ensin lyhyen paikkamakuun, kentällä pelattiin jalista, ja Hinkuu teki vielä pientä treeniä samalla. Oli tosi hyvä! Seuraamista palkkasin käännöksistä, oikein näppärää oli. Muutama istuminen, joka olikin sitten liian ällöö (juoksut + kalju + märkä maa = ei voi istua tai mennä maahan...). Vahvistelin, ja tehtiin niin, että saatiin molemmat onnistumaan hyvin. Luoksetulo oli hirmu hyvä, loppuasento moitteeton. :) Ei ottanut häiriötä muusta elämästä.